SSR zoekt een

Cursusmanager strafrecht (32-36 uur per week)

Deel deze vacature:

Wie we zijn

SSR (Studiecentrum Rechtspleging) is het eigen opleidingsinstituut van de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Wij verzorgen de opleidingen tot onder andere rechter en officier van justitie en bieden een breed curriculum aan juridisch-inhoudelijke cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap voor alle medewerkers van de rechterlijke organisatie.

Wat je gaat doen

In deze uitdagende functie onderhoud jij een inspirerend en innovatief leeraanbod voor de permanente educatie van medewerkers van de rechterlijke organisatie die werkzaam zijn in het strafrecht en voor de initiële opleidingen voor de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuw leeraanbod.

Intern werk je daarvoor samen met de lector, de (senior) cursusmanagers, de assistenten opleidingen en de teamleider. Extern werk je samen met docenten en andere experts uit het werkveld. Het bouwen en onderhouden van een gedegen netwerk is daarom een van jouw uitdagingen als cursusmanager. Ook houd je de ontwikkelingen in het vakgebied bij en weet je de vertaalslag te maken naar het leeraanbod.

Je gaat, samen met je team, een kwalitatief en toekomstbestendig leeraanbod realiseren door gebruik te maken van passende leervormen (online en op locatie). De visie op leren van SSR is daarbij het uitgangspunt.

Naast het ontwikkelen van het leeraanbod draag jij ook zorg voor de juiste vastlegging van dit aanbod in het centrale administratiesysteem (Enterprise) van SSR ten behoeve van de website en ondersteunende processen.

Meer informatie over het cursusaanbod van team strafrecht lees je hier.

Wat we van je vragen

Je bent een enthousiaste en creatieve professional met een wo of hbo+ werk- en denkniveau. Je hebt een juridische achtergrond en belangstelling voor het werken met innovatieve (digitale) en interactieve onderwijsconcepten. Kennis van of werkervaring bij de rechterlijke organisatie is een pré.

Je beschikt over overtuigingskracht, bent een stevige, doortastende persoonlijkheid en brengt daarmee het juiste gewicht in de schaal. Je denkt vooruit en bent gericht op samenwerking en verbetering. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en je kunt uitstekend organiseren. Het spreekt je aan om in een team te werken waar een open feedbackcultuur heerst. Ga jij daarbij ook nog (organisatie)sensitief en resultaatgericht te werk? Dan is deze functie je helemaal op het lijf geschreven.

Denk je een kwalitatieve bijdrage te kunnen leveren in deze functie, maar voldoe je misschien niet helemaal aan het door ons gevraagde profiel? Ook dan zijn we nieuwsgierig naar je.

Wat we je bieden

SSR biedt een prettige werkomgeving. Ons kantoor aan de Uniceflaan in Utrecht is de plek waar wij elkaar ontmoeten en waar onderlinge verbinding en inspiratie tot stand komt. Daarnaast is er de mogelijkheid om thuis te werken.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.045,91 en maximaal € 4.848,81 bruto (schaal 10 CAO Rijk) per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling in een aanloopschaal is mogelijk. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie informatie

Studiecentrum Rechtspleging – Werken bij de Rechtspraak

SSR streeft er naar de organisatie een afspiegeling te laten zijn van de maatschappij, waarin iedereen de tijd en ruimte krijgt zich te ontwikkelen. Meer informatie over SSR en ons aanbod kun je vinden op www.ssr.nl. We zijn ook actief op social media (LinkedIn, Twitter, Instagram).

Inlichtingen

Telefonische inlichtingen over deze functie kunnen worden ingewonnen bij Annemiek van der Poel, teamleider Strafrecht: 06-1187 9082

Sollicitatiewijze

Je maakt je interesse kenbaar door uiterlijk 23 maart 2023 (met toevoeging van motivatiebrief en CV) te solliciteren via Cursusmanager strafrecht – Werken bij de Rechtspraak.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 4 april en donderdag 6 april a.s. Mocht je doorgaan naar een vervolggesprek dan vindt dat gesprek plaats op donderdag 13 april a.s. Graag alvast rekening houden met deze data.

Bij SSR vinden we het belangrijk dat we elkaar blijven inspireren. Dat doen we onder meer door onze teams zo divers mogelijk samen te stellen zodat alle benodigde competenties en vaardigheden vertegenwoordigd zijn. Daarom maken wij bij onze selectie gebruik van een scan die inzicht geeft in jouw werkvoorkeuren, en hoe die passen binnen onze organisatie.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 7 maart 2023
Verloopdatum: 23/03/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht

Salarisindicatie

minimaal € 3.045,91 en maximaal € 4.848,81 bruto
Scroll naar boven