SSR zoekt een

Cursusmanager

Deel deze vacature:

Wat je gaat doen

In deze uitdagende functie onderhoud jij een inspirerend en innovatief leeraanbod (cursussen en trainingen) voor de permanente educatie van rechters en juridisch medewerkers én voor de initiële opleiding tot rechter (rio-opleiding). Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuw leeraanbod. Intern werk je daarvoor samen met de lector, de (senior) cursusmanagers, de teamassistenten en de teamleider. Extern werk je samen met docenten en andere experts uit het werkveld. Het bouwen en onderhouden van een gedegen netwerk is daarom één van jouw uitdagingen als cursusmanager. Ook houd je de ontwikkelingen in het vakgebied bij en weet je de vertaalslag te maken naar het leeraanbod. Je bent in staat om, samen met je team, een kwalitatief en toekomstbestendig (online) leeraanbod te realiseren door gebruik te maken van passende leervormen (online en fysiek). De visie op leren van SSR is daarbij het uitgangspunt. Naast het ontwikkelen van het leeraanbod draag jij ook zorg voor de juiste vastlegging van dit aanbod in het centrale cursussysteem (Enterprise) van SSR ten behoeve van de website en ondersteunende processen.

Wat we je bieden

SSR biedt een prettige werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan een optimaal functionerende rechtspleging; wij staan voor kwaliteit. Je kunt bij ons bovendien flexibel werken en zo je eigen tijd indelen, waardoor we je een goede balans tussen werk en privé kunnen bieden.

We hebben vacatures in onze teams straf, civiel, bestuurs- en personen- en familierecht. Indien je geselecteerd wordt ga je werken in één van deze teams, afhankelijk van jouw achtergrond. De mogelijkheid bestaat dat je van opleidingsteam wisselt als jouw inzet binnen een ander team gewenst is.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.811,89 en maximaal € 4.519,59 bruto (schaal 10 CAO Rijk) per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling in een aanloopschaal is mogelijk. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar tenzij je al voor onbepaalde tijd bent aangesteld binnen het Rijk.

Organisatie informatie

Studiecentrum Rechtspleging – Werken bij de Rechtspraak

SSR streeft er naar de organisatie een afspiegeling te laten zijn van de maatschappij, waarin iedereen de tijd en ruimte krijgt zich te ontwikkelen.

Meer informatie over SSR, onze visie en ons aanbod kun je vinden op www.ssr.nl.

We zijn ook actief op social media (LinkedIn, Instagram).

Wat we van je vragen

Je bent een enthousiaste en creatieve professional met een WO of HBO+ werk- en denkniveau. Je hebt een juridische achtergrond en hebt aantoonbare affiniteit met onderwijs. Je hebt belangstelling voor het werken met innovatieve (digitale) en interactieve onderwijsconcepten. Kennis van of werkervaring bij de rechterlijke organisatie is een pré.

Naast het organiseren, onderhouden en ontwikkelen van leeractiviteiten draai jij je hand ook niet om voor de noodzakelijke handelingen in ons systeem Enterprise.

Je beschikt over overtuigingskracht, bent een stevige, doortastende persoonlijkheid en brengt daarmee het juiste gewicht in de schaal. Je denkt vooruit en bent gericht op samenwerking en verbetering. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en je kunt uitstekend organiseren. Het spreekt je aan om in een klein team te werken waar een open feedbackcultuur heerst. Ga jij daarbij ook nog (organisatie)sensitief en resultaatgericht te werk? Dan is deze functie je helemaal op het lijf geschreven.

Interesse?

Telefonische inlichtingen over deze functie kunnen worden ingewonnen bij Esther Verheijen, teamleider opleidingen civiel- bestuurs- en personen en familierecht: 06-31753274 of Berry Stinissen, teamleider opleidingen strafrecht: 0612985823

Je interesse maak je kenbaar door uiterlijk 1 mei 2022 (met toevoeging van motivatiebrief en CV) via de sollicitatieknop te solliciteren.

De 1e sollicitatiegesprekken staan gepland op in de middag van 9 mei en op 11 mei 2022. Graag alvast rekening houden met deze data.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 15 april 2022
Verloopdatum: 01/05/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven