FORCYD zoekt een

Document reviewer / Investigations

Deel deze vacature:

Ben jij een kritische lezer met oog voor detail en interesse in het analyseren van documenten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gemotiveerde Document Reviewer om ons team te versterken. In deze rol krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten voor gerenommeerde klanten. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Over FORCYD

FORCYD biedt high-end eDiscovery, Managed Review en Cyber Forensics services en heeft kantoren in Amsterdam, Brussel en London. Onze clienten bestaan uit advocatenkantoren, grote corporates en overheidsorganen.

Functieomschrijving

Bij FORCYD werk je aan uiteenlopende spraakmakende zaken, vaak in een internationale context en met vraagstukken als regulatory investigations, litigation en compliance. Je werkt nauw samen met onze eDiscovery experts en de interne juridische afdelingen van onze cliënten.

De Document Reviewer analyseert en onderzoekt een grote verscheidenheid aan documenten die zijn verzameld en voorbereid voor juridische procedures, en beoordeelt deze op basis van:

  • Relevantie, responsiviteit, verschoningsrecht (privilege) en vertrouwelijkheid

De Document Reviewer zal zich vooral richten op elektronische documenten zoals e-mails, notulen, memo’s, chatberichten en PowerPoint-presentaties.

Solliciteren

Word jij graag onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren!

We nodigen alle geïnteresseerde kandidaten uit om te solliciteren, inclusief recent afgestudeerden. Dit is een uitstekende instap in het juridische veld, eDiscovery en Document Review.

Voor sollicitaties en informatie:

Yasmina Ben Daoued

Telefoon: +31 6 432 063 04

Email: bendaoued@forcyd.com

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 24 maart 2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Remote/ Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven