Ervaren kandidaat-notaris/jurist Ondernemingsrecht 

Deel deze vacature:

Wij zoeken een ervaren kandidaat-notaris met ondernemingszin die energie krijgt van het onderdeel zijn van een team. Je krijgt de kans om onze ondernemingsrechtpraktijk over de gehele breedte te leren kennen. Je werkt graag samen met en voor onze cliënten (zowel zakelijk als particulier) aan aansprekende zaken.

Gerrits & van Gulick Notarissen is een onafhankelijk full-service notariskantoor met drie vestigingen in de Brabantse Peel. Wij zijn gegroeid door ambitie, lef, vooruitstrevendheid, maar vooral door het vertrouwen dat onze cliënten hebben in de dienstverlening. Ons doel is om de verwachtingen van onze cliënten te overtreffen. Niet alleen op juridisch vlak, maar ook door een persoonlijke benadering. Dit doen wij door onze dienstverlening continu aan te passen aan de wensen van onze cliënten.

Wat vragen wij van jou?

Wat vragen wij van jou? Je hebt je master diploma  Notarieel Recht en hebt enkele jaren ervaring op ondernemingsrecht. Daarnaast ben je bij voorkeur fulltime beschikbaar. Ook staan wij open voor een jurist op HBO-/WO-niveau met een aantal jaren werkervaring binnen het notariaat. Bij Gerrits & van Gulick Notarissen word je uitgedaagd. Daarom is het van belang dat jij je graag vastbijt in complexere juridische vraagstukken. Bovendien staat ontwikkeling hoog op jouw agenda. Je bent ambitieus, gedreven, welbespraakt en hebt affiniteit met het ondernemingsrecht en ondernemers in het algemeen.

Wat vinden wij belangrijk:

  • je kunt omgaan met tijdsdruk en krappe deadlines en bent communicatief sterk;
  • je bent ondernemend, een teamplayer, leergierig en vindt het prettig om in contact te staan met cliënten;
  • je bent nauwkeurig en je laat je niet gauw uit het veld staan; je houdt van een uitdaging;
  • je kan goed zelfstandig werken.

Wat hebben wij te bieden?

Gerrits & Van Gulick Notarissen biedt jou een professionele en informele werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is en jij alle ruimte krijgt om je eigen ideeën tot uitvoering te brengen. Wij houden van hard werken en de lat ligt hoog, maar er is ook meer dan voldoende ruimte voor humor en ontspanning.

Solliciteer op de vacature

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een ambitieus kantoor met de allure van de stad en tegelijkertijd de gemoedelijkheid van de Brabantse Peel dan maken we graag kennis met je.

Je komt terecht in een hecht team met 2 (toegevoegd) notarissen, 1 kandidaat-notaris en 2 secretaresses. Dit team legt de lat hoog, houdt van uitdagingen, maar gaat gezelligheid niet uit de weg. We vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn en blijft ontwikkelen.

We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen, door je CV te uploaden via de vacature op onze website.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anne van Gaal (p.schalkwijk@gvgn.nl).

Werken bij Gerrits & van Gulick Notarissen
betekent uitdaging en verantwoordelijkheid. Het
is een mooie stap in jouw carrière als je gedreven, ambitieus en vooruitstrevend bent.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 augustus 2023
Verloopdatum: 11/12/2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Uden

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven