Lindenhaeghe Legal zoekt een

Freelance vakredactielid financieel recht

Deel deze vacature:

Heb jij enkele jaren ervaring in de advocatuur? En vind je het leuk om als freelancer te schrijven over ontwikkelingen in jouw rechtsgebied, zoals gerechtelijke uitspraken, wetswijzigingen of andere actualiteiten? Dan is Hoffelijk Juridisch op zoek naar jou! We zijn op dit moment namelijk op zoek naar versterking voor onze vakredactie met als specialisatie: financieel recht.

Wat doet een vakredactielid?

Als vakredactielid werk je mee aan het schrijven van de relevante ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied. Je helpt mee in het aanleveren van ontwikkelingen, schrijft deze of leest deze inhoudelijk tegen én helpt mee aan de vertaling naar de praktijk.

Wie zijn wij?

Hoffelijk Juridisch is een digitale opleider voor advocaten. We bieden het concept Permanent Actueel aan via ons digitale platform. Met dit concept blijven deelnemers continu op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen hun rechtsgebied.

Daarnaast zijn we geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Deelnemers kunnen hierdoor ook hun PO-punten behalen met Permanent Actueel.

Ben je enthousiast? Stuur dan een e-mail naar Remco Verduijn via: r.verduijn@hoffelijk.nl

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 20 juni 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Freelance
Lindenhaeghe Legal maakt deel uit van de Lindenhaeghe Groep, een toonaangevende speler in de financiële opleidingssector. Als opleider van duizenden professionals per jaar beschikken…
Scroll naar boven