OMVR Advocaten zoekt een

gevorderd advocaat-stagiair / advocaat-medewerker

Deel deze vacature:

OMVR is een middelgroot advocatenkantoor dat zich richt op de zakelijke markt. Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk MKB-ondernemingen en rechtsbijstandsverzekeraars. In onze dienstverlening combineren wij juridische kwaliteit met een gezonde dosis pragmatisme. Persoonlijk contact en een oplossingsgerichte aanpak vinden wij belangrijk.

OMVR is een full service kantoor. Wij zijn met name actief in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed en overheid, insolventierecht en (milieu- en economisch) strafrecht.

Ons team bestaat uit 14 advocaten. Wij werken met elkaar in een informele sfeer, waarbij zelfstandigheid en samenwerken afgewisseld worden. Wij zijn op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiair of (beginnend) advocaat-medewerker met ervaring in de (algemene) civiele praktijk. Beschik jij over een scherp analytisch vermogen, goede sociale vaardigheden en ben je in staat om zelfstandig maar ook in teamverband te werken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij ontvangen graag je sollicitatie, voorzien van je CV en eventuele referenties via e-mail (vacatures@omvr.nl) t.a.v. Gemma van den Berg.

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Frans van Oss of Vincent van Dijken (0341-417023).

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 26 januari 2022
Verloopdatum: 31/03/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Harderwijk

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven