Gevorderd advocaat-stagiair / beginnend advocaat-medewerker Ondernemingsrecht / Insolventie & Herstructurering

Deel deze vacature:

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en enthousiast team van circa 50 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij vanuit onze kantoren in ‘s-Hertogenbosch en Amsterdam dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt.

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is vanzelfsprekend: vaktechnische kennis en dienstverlening staan hoog in ons vaandel.

De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd. Wij staan voor persoonlijke betrokkenheid; de collega’s zijn direct, nuchter en waarderen een goede dosis humor.

Ben jij die enthousiaste, energieke en gemotiveerde advocaat met ervaring in het faillissementsrecht, procesrecht en algemeen ondernemingsrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons team

Onze sectie Ondernemingsrecht / Insolventie & Herstructurering, waarin meerdere specialisaties zijn verenigd, beschikt over enthousiaste, ervaren en zeer gedreven advocaten. Wij werken in teamverband en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij belangrijke spelers in het veld, zoals banken, “gewone” crediteuren en de Belastingdienst. Onze advocaten maken bij hun advisering gebruik van de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan als curator in faillissementen of als bewindvoerder in surseances van betaling.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een gevorderd advocaat-stagiair / beginnend advocaat-medewerker met werkervaring tussen de 3-5 jaar, die zich gericht heeft op het gebied van faillissementsrecht, procesrecht en algemeen ondernemingsrecht.

Je hebt een hoog kennisniveau, de ambitie om door te groeien en staat stevig in je schoenen. Met name hechten wij belang aan zelfstandigheid, analytisch denkvermogen en een praktische, commerciële en cliëntgerichte instelling. Je hebt oog voor commerciële mogelijkheden en acquisitie en bent een leergierige, enthousiaste teamplayer. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Wij bieden

  • een fulltime (40 uur) of parttime functie voor 32 uur per week;
  • een goed salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een monumentaal pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch;
  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • leuke sociale activiteiten, zoals het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret, vrijdagmiddagborrels en Banning Bootcamp Training;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan de (gezonde) kantoor lunch.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae en overige van belang zijnde documenten, naar vacature@banning.nl (t.a.v. mr. Matthijs Steenpoorte) of klik hiernaast op de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 15 juli 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven