Van Iersel Luchtman Advocaten zoekt een

(Gevorderd) advocaat-stagiair omgevingsrecht

Deel deze vacature:

Wij zoeken een (gevorderd) advocaat-stagiair omgevingsrecht voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch.

Met circa 40 advocaten behoort Van Iersel Luchtman Advocaten (VIL), met vestigingen in Breda en ’s-Hertogenbosch, tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Met specialisten op tien disciplines en expertise in vijf verschillende branches, zijn zij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. De medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd, betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het advocatenkantoor al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereert.

Wat zoekt VIL?

VIL zoekt bij voorkeur een kandidaat die al een aantal jaren werkervaring heeft en welke kandidaat een bestuursrechtelijke Master heeft behaald met omgevingsrechtelijke hoofdvakken (Ruimtelijk Ordeningsrecht en/of Milieurecht). Ervaring in diverse omgevingsrechtelijke zaken is een pré, maar een kanditaat zonder aantoonbare werkervaring wordt ook uitgenodigd te solliciteren. In dat geval kan gestart worden als juridisch medewerker. De kandidaat heeft de ambitie zijn of haar kennis en kunde binnen VIL verder te ontwikkelen.

De kandidaat zoekt zaken tot op de bodem uit, is zorgvuldig en denkt actief mee.

Wat zoek jij?

Zoek jij een kantoor dat naast goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden een uitdagende omgeving biedt in een prettige en collegiale werksfeer, waar plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé? Wil je zelfstandig zaken behandelen maar ook meedraaien met je collega’s in (grote) zaken? Dan is VIL het kantoor voor jou!

VIL is een advocatenkantoor met een kwalitatief hoogwaardige sectie Omgevingsrecht & Milieurecht. Binnen kantoor word je direct volwaardig lid van het team en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Meer weten of direct solliciteren?

Voor een toelichting kun je contact opnemen met mevrouw mr. J. Schrijnemaekers, 088 90 80 873. Direct solliciteren kan door het sturen van je motivatiebrief,  CV en studieresultaten naar db@vil.nl t.a.v. mevrouw S. Paul. We kijken uit naar je reactie!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 13 januari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

WO

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Al meer dan 60 jaar bedienen wij mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende…
Scroll naar boven