(gevorderde) advocaat-stagiair / beginnend medewerker insolventie en herstructurering

Deel deze vacature:

Rotterdam | 40 uur

Heb je een voorliefde voor het insolventierecht en overweeg je op termijn curator te worden? Dan maakt ons team graag kennis met jou!  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (gevorderde) advocaat-stagiair / beginnend medewerker om de praktijk verder uit te breiden.

De praktijkgroep insolventie en herstructurering adviseert nationale en internationale cliënten in moeilijkheden bij herstructureringen, WHOA-trajecten, herfinancieringen, liquidaties en andere herstructureringsvraagstukken. Wij staan zowel de ondernemingen bij als diverse betrokken stakeholders, zoals: bestuurders, toezichthouders, leveranciers, banken en verzekeraars. Drie van onze advocaten worden ook regelmatig aangesteld als curator in faillissementen, bewindvoerder in surseance van betaling. Onze praktijkgroep bestaat uit ervaren advocaten die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische en nauw samenwerken om de beste oplossing te realiseren voor de cliënt.

Je komt op de kamer bij een van onze senior-advocaten en werkt in kleine teams aan onze uitdagende zaken. Begin je als advocaat stagiair dan volg je uiteraard de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Wij besteden veel aandacht aan interne vakinhoudelijke cursussen en trainingen en stimuleren het volgen van externe specialisatie opleidingen.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een zeer gunstig arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je naast professionele begeleiding door de besten op hun vakgebied ook nog eens onderdeel gaat uitmaken van een groep collega’s die naast samenwerken ook samen plezier maken hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zoeken we?

  • Je hebt je WO-master Nederlands recht afgerond.
  • Kennis van het ondernemings- en/of het faillissementsrecht is een pre.
  • Je werkt graag hard en dat in teamverband, hebt een eigen mening en durft kritisch te zijn.
  • Je kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden en bent analytisch sterk.
  • Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels uitstekend.
  • Je hebt economische of financiële affiniteit.

Pas jij in het bovenstaande profiel? Dan maken wij graag kennis met jou. Solliciteer direct via de knop ‘Solliciteren’.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 juni 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven