DAS zoekt een

Junior Jurist Vastgoed

Je bent net afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd. Een uitdagende functie waarin je intensief wordt begeleid om je te ontpoppen tot een deskundig jurist op het gebied van vastgoed! Heb je een afgeronde juridische HBO of WO opleiding? En wil jij een maatschappelijk betrokken vastgoedspecialist worden? Reageer dan nu!

Deel deze vacature:

Wij bieden een intensief programma waarbij we werken, ontwikkelen en opleiden met gezellige borrels en andere leuke activiteiten combineren. Tijdens dit traineeship van twaalf maanden werk je, in overleg met je mentor, al dan niet op onze vestiging te Zoetermeer of Den Bosch (een van deze kantoren zal je standplaats worden). We werken hybride bij DAS. Dit betekent dat je zowel thuis als vanuit kantoor zult werken, waarbij we je zeker de eerste maanden graag vaak op kantoor ontvangen. Je wordt samen met de andere trainees (ongeveer 10) ingewerkt en begeleid door specialisten (mentoren) op het gebied van vastgoed en onze collega’s van de afdeling opleidingen (de DAS Academy). De mentoren zullen dagelijks contact met je gaan hebben en zij gaan je alle beginselen van het vak bijbrengen.

Via de DAS Academy zal je verschillende opleidingen aangeboden krijgen. Deze opleidingen betreffen zowel juridisch inhoudelijke opleidingen als vaardigheidstrainingen en verschillende intervisiebijeenkomsten.

Je behartigt de belangen van klanten over één van de meest belangrijke onderwerpen: hun thuis. Denk hierbij aan geschillen bij de aan-of verkoop van hun woning, bij het huren of verhuren van een woning, danwel ruzie met de buren. Als jurist adviseer jij klanten en beteken je iets voor de medemens. Waar nodig onderhandel en procedeer je voor jouw klanten. Een maatschappelijk verantwoorde baan, waarbij empathische en klantgerichte vaardigheden van pas komen.

Naast de particuliere klanten, staan we binnen DAS ook regelmatig zakelijke klanten bij, zoals een verhuurder. Je gaat vrijwel meteen aan de slag met je eigen dossiers onder begeleiding van een mentor. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te gaan naar zittingen en huisbezoeken.

Hier kom je terecht

Je komt terecht in een van onze teams in Zoetermeer of Den Bosch (geef je voorkeur door in je brief). Na afloop van het traineeship zal je verder gaan in het reguliere junioren traject van DAS. Je blijft hybride werken. Dit betekent dat je maximaal 60% van je werkweek op ons kantoor aanwezig bent. De rest van de week werk je thuis of vanuit een andere locatie. Voor elke dag dat je op een andere locatie dan ons kantoor werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag. Tijdens het juniorentraject bij DAS staat je eigen ontwikkeling centraal. In totaal drie jaar tijd word je klaargestoomd om als medior jurist bij DAS aan de slag te gaan.

Wanneer je op kantoor werkt, is je werkplek goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wij werken in teams met een aantal juristen, advocaten en een teammanager.

We werken samen, zijn gemotiveerd en enthousiast en helpen elkaar daar waar nodig. Ontwikkeling, coaching en klantgerichtheid staan voorop. Jouw leergierigheid, interesse en stressbestendigheid voegen veel toe aan het team. Alle teams willen kwalitatief goede rechtsbijstand verlenen waarbij het belang van onze verzekerden altijd voorop staat. DAS wordt verder gekenmerkt door het mensgerichte karakter en collegialiteit. De cultuur is uit te drukken in de volgende waarden: menselijk, slim, open, betrokken en optimistisch.

Na het insturen van je CV en je motivatie, en als wij een match zien, starten we met een kennismaking op woensdag 24 april 10.00 tot 14.00 
op onze locatie in Den Bosch. Zorg er dus voor dat je deze dag beschikbaar bent!

Op deze dag ga je kennis maken met verschillende collega’s en teammanagers van onze vastgoed afdeling, de collega’s van de DAS Academy en natuurlijk de recruiters van DAS. Door middel van speeddates, een interview, een schrijfopdracht, een rollenspel en het bespreken van een case bekijken wij of er een match is tussen jou, DAS en ons traineeship. Ook wordt het juniorentraject van DAS verder toegelicht en ontvang je alle informatie omtrent het opleidingstraject en de toetsen.

Het aanvangssalaris is €3164,- bruto per maand op basis van 38 uur. Het juniorentraject van DAS heeft vaste salaris stappen na een half jaar, een jaar, twee jaar en drie jaar, 8% vakantiegeld en een 13e maand.

Een e-assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure. Het online assessment wordt afgenomen voorafgaande aan de selectiedag. In het assessment wordt onder andere WO werk- en denkniveau gemeten.

Vereisten

  • Afgeronde juridische HBO of WO opleiding
  • WO werk- en denkniveau (dit wordt gemeten dmv een capaciteitentest in het assessment)
  • Aantoonbare affiniteit voor het rechtsgebied. Je hebt bijvoorbeeld verdiepingsvakken gevolgd in het rechtsgebied onroerend goed, vastgoed burenrecht of huurrecht
  • Klantgericht, stressbestendig, oplossingsgericht, analytisch en cijfermatig sterk
  • Empathisch en sensitief
  • Vaardig in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 9 april 2024
Verloopdatum: 09/04/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Randstad

Provincie

Zuid-Holland

DAS

  DAS Meesters in juridische hulp Bij DAS staat er dagelijks een team klaar van 800 juridische specialisten en bijna 100 advocaten om klanten…
Scroll naar boven