Junior kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Deel deze vacature:

Werken aan jezelf en de wereld om je heen. Dat is succes volgens Nysingh.

Ben jij op zoek naar je eerste stap binnen het notariaat? En wil je graag binnen een middelgroot kantoor werken met een professionele, maar nuchtere bedrijfscultuur? Dan zit je bij Nysingh op de juiste plek! Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze kandidaat-notaris Ondernemingsrecht voor ons notariaat in Arnhem of Zwolle.

Jouw rol

Als startende kandidaat-notaris bij Nysingh krijg je veel verantwoordelijkheid én de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je gaat samen met ervaren (kandidaat-)notarissen werken aan uitdagende en complexe zaken en krijgt de mogelijkheid om te leren van hun kennis en ervaring. In deze rol werk je aan zaken die betrekking hebben op alle aspecten van het ondernemingsrecht. Je adviseert aan diverse opdrachtgevers die uiteenlopen van (middel)grote ondernemingen tot aan overheden en (semi)-publiekrechtelijke instellingen. Naarmate je groeit als kandidaat-notaris neemt de complexiteit en diversiteit van de zaken toe. Je takenpakket zal onder andere bestaan uit:

 • Het adviseren van cliënten over diverse ondernemingsrechtelijke vraagstukken;
 • Het opstellen en beoordelen van ondernemingsrechtelijke documenten;
 • Het opstellen en uitwerken van notariële aktes en brieven;
 • Het ondersteunen van ervaren (kandidaat-)notarissen bij complexe zaken.

Jouw team

Binnen de sectie Ondernemingsrecht zijn circa 31 gedreven en gespecialiseerde advocaten en (kandidaat-)notarissen werkzaam die dagelijks ondersteund worden door een ervaren secretariaat. Hiervan bestaat jouw team uit een notaris, twee kandidaat-notarissen, vier secretaresses en een werkstudent.

Wie ben jij?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde masteropleiding Notarieel Recht;
 • Je hebt affiniteit met het ondernemingsrecht en wilt je hierin verder ontwikkelen;
 • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en beschikt over een goed analytisch vermogen;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om complexe juridische vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen aan cliënten;
 • Je bent een teamspeler en werkt graag samen met anderen.

Wat bieden wij jou? 

Bij Nysingh vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien in een professionele werkomgeving. Zo bieden wij jou:

 • De mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede kandidaat-notaris binnen een top 20 kantoor;
 • Een hecht team met professionals die jou willen helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen, 2 vaste verlofdagen op jaarbasis én studieverlofdagen;
 • Een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling;
 • Een iPhone en laptop, ook voor eigen gebruik; Een laagdrempelige en toegankelijke kantoorcultuur waarin je met gemak bij elkaar binnenloopt voor inhoudelijk overleg of wat gezelligheid;
 • Gezellige kantooractiviteiten zoals kantoorborrels, wintersport, een jaarlijkse barbecue en Jong-Nysingh uitjes voor onze jonge medewerkers!

Procedure

Enthousiast geworden? Solliciteer direct en stuur jouw cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele (stage)beoordelingen naar ons op. Binnen twee weken hoor je of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een assessment, tweede gesprek en meeloopdag maken deel uit van de verdere sollicitatieprocedure.

We vertellen je graag meer!

Voor meer inhoudelijke informatie neem je contact op met Angelique Hommes (06 51 84 62 65 / angelique.hommes@nysingh.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze campus recruiter Yola Guiking (06 83 49 68 58 / yola.guiking@nysingh.nl). Wij staan je graag te woord!

Werken bij Nysingh

We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Arnhem, Utrecht en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen in de sectoren ondernemingen, overheid, zorg, onderwijs en de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 31 oktober 2023
Verloopdatum: 31/12/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem/Zwolle

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven