Vecozo zoekt een

Junior/medior Juridisch Adviseur

Deel deze vacature:

Over VECOZO

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de administratieve lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 40.000 zorgaanbieders. Onze tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke werkdag voor in.

Wat wordt jouw uitdaging?

Als juridisch adviseur werk je vanuit de afdeling Bedrijfsbureau. Deze afdeling is verantwoordelijk voor compliance, privacy, risk, procesmanagement, interne audit en juridische zaken. Samen met twee (senior)collega-juristen geef je juridisch advies over uiteenlopende onderwerpen. Zo beoordeel je verwerkers-, ICT-overeenkomsten, algemene (inkoop)voorwaarden en geef je ondersteuning aan de senior juristen. Ook de beantwoording van (complexe) juridische klantvragen zijn voor jou geen probleem.

Wat jij gaat doen als Juridisch Adviseur

Daarnaast neem je deel aan projecten en geef je juridisch advies over de VECOZO-diensten. Een voorbeeld van een VECOZO-dienst waarvan jij het aanspreekpunt wordt is het Zorginkoopportaal. Via dit portaal kunnen zorgaanbieders inkoopovereenkomsten sluiten met zorgverzekeraars.

Wie zoeken wij?

Jij bent een junior of medior juridisch adviseur en hebt al werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Affiniteit met systeemontwikkeling is belangrijk. Je hebt daarnaast oog voor de belangen in het zorgveld. Je bent klantgericht, gaat complexe materie niet uit de weg en je kunt zowel in een team als zelfstandig prima uit de voeten. Je bent een denker en vooral ook een doener. Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en gedijt goed in een hectische omgeving.

Daarnaast vragen we van jou:

  • Een afgeronde WO-opleiding rechten;
  • 0-3 jaar werkervaring;
  • Affiniteit met een ICT-werkomgeving waar compliance hoog in het vaandel staat;
  • Dat je enthousiast wordt van ICT-recht, privacywetgeving (AVG) en contractenrecht;
  • Dat je een aanpakker en een gemotiveerde teamplayer bent.

Wil jij als juridisch adviseur werken in een uitdagende en dynamische ICT-omgeving? Word jij enthousiast van ICT-recht, contractenrecht en privacywetgeving (AVG)? Wil je graag maatschappelijk je steentje bijdragen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat biedt VECOZO jou?

  • Een jaarsalaris van maximaal € 77.615,- op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring en kennis. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en 13e maand. Doorgroeien naar een medior/senior positie is op termijn zeker mogelijk.
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf. Er wordt met plezier gewerkt. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie.
  • Je ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.

Solliciteren op de functie van Juridisch Adviseur

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mooi! Via onze sollicitatiepagina kun je je cv en motivatiebrief uploaden.

Meer informatie?

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op Manon Geelen, manager Bedrijfsbureau, via manon.geelen@vecozo.nl.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Eva Bastings via 06 12 35 21 09 of eva.bastings@vecozo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Juridisch, Juridisch Adviseur, Juridische Advisering, Rechten, WO

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 22 november 2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Tilburg

Provincie

Noord-Brabant

Salarisindicatie

Een jaarsalaris van maximaal € 77.615,- op basis van 40 uur
Scroll naar boven