Sdu zoekt een

Junior Product Manager Legal

Deel deze vacature:

Dit ga je doen

Wat deze functie enorm leuk maakt is dat het een mix is tussen inhoudelijk juridisch werk voor de Financial Law huB én de commerciële verantwoordelijkheid voor één domein van het segment Legal. Zo verbind je de wereld van digitalisering, content, commercie en de dagelijkse werkomgeving van onze klanten met elkaar. Een belangrijk onderdeel van je takenpakket is het coördineren van de nieuwsvoorziening en het actualiseren van een aantal deelgebieden van de Financial Law huB: hét online kennisplatform op gebied van internationale- en nationale wetgeving voor financieel recht. Je verdiept je in (het werkproces) van de financieel recht-specialist en vertaalt deze kennis, samen met ons team van 20 enthousiaste collega’s, naar oplossingen die het werk van deze klanten ondersteunen. Als Junior Product Manager geef je demo’s aan klanten, verzorg je de commerciële uitrol van proposities en ben je budgetverantwoordelijk.

Dit ben jij

  • Een afgestudeerd jurist, bij voorkeur met expertise op het vlak van ondernemings- en/of financieel recht.
  • Jouw commerciële gevoel is goed ontwikkeld zodat je mee kunt denken over nieuwe ontwikkelingen en proposities.
  • Je bent een teamspeler, communicatief sterk en je hebt een probleemoplossende instelling.
  • Onder druk functioneer je prima en blijf je accuraat. Je bent een kei in het realiseren van planningen en je kunt je eigen werk goed organiseren.
  • Daarnaast ben je doortastend en besluitvaardig en combineert dit met bewezen executiekracht.

Je kunt bij ons rekenen op

Veel vrijheid en zelfstandigheid binnen een ambitieus team waarin je samen werkt aan de toekomst van Sdu. Naast een goed salaris (tussen de € 3.100,- en € 3.600,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) kennen we een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. We hebben verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aanvullend persoonlijk keuze budget van 4% waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof. Je vakantiegeld kun je bij ons flexibel laten uitbetalen. Uiteraard heb je de mogelijkheid deels vanuit huis te werken en krijg je korting op een abonnement bij de sportschool in het gebouw. We hechten veel belang aan je professionele ontwikkeling en hebben bijvoorbeeld een actief Learning & Development programma. Verder is binnen Sdu LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. We zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van station Voorburg.

Ben jij degene die we zoeken

Stuur dan je cv en motivatie onder vermelding van Junior Product Manager Legal U001 aan sollicitatie@sdu.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Ebbo Haantjes, Segmentmanager Legal, telefoonnummer 06 51433533.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 28 maart 2022
Verloopdatum: 28/05/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

Max. €3600,-

Sdu

Wij hebben de kennis, jij scoort de punten Sdu opleidingen, dé plek voor juridische professionals. Ontdek ons brede aanbod aan cursussen, opleidingen en congressen…
Scroll naar boven