CAOP zoekt een

Juridisch adviseur

Deel deze vacature:

Werkzaamheden als Juridisch adviseur

De activiteiten van het team concentreren zich op de ondersteuning van opdrachtgevers bij het creëren van een veilige werkomgeving, inrichten van een effectieve medezeggenschap, advies bij arbeid juridische vraagstukken en ondersteuning bij de afwikkeling van geschillen en klachten. Dit doen we voornamelijk bij overheden en non-profitorganisaties. Wij leveren expertise en ondersteunen onze opdrachtgevers. Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals. Zij leveren onder andere inhoudelijke expertise op het terrein van arbeidsrecht, formatiezaken en functiewaardering, cao’s, medezeggenschap en integriteit.

Als juridisch adviseur werk je volop samen met de interne en externe opdrachtgevers van het CAOP. Je taken zijn vooral gericht op het geven van inhoudelijk juridisch advies rond arbeidszaken. Je fungeert als aanspreekpunt voor opdrachtgevers. In deze functie ondersteun je tevens diverse juridische commissies, zoals geschillen- en klachtencommissies in de rol van secretaris. Verder lever je een actieve bijdrage aan de interne kennisontwikkeling op het vakgebied. Als juridisch adviseur bij het CAOP begeef je je doorgaans op het neutrale middenveld tussen partijen. Procederen behoort niet tot de werkzaamheden.

Functie-eisen als Juridisch adviseur

  • Je beschikt in elk geval over WO werk- en denkniveau en je hebt een relevante juridische opleiding. Voor deze functie heb je minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent goed ingevoerd in het Nederlands recht en hebt ervaring met arbeidsrecht.
  • Je bent representatief, klantgericht en kan zelfstandig klantvragen beantwoorden.
  • Je beweegt gemakkelijk in een complexe organisatie en hebt een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.
  • Je bent accuraat en flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant en complex werkveld en een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s.

De functie is gewaardeerd in schaal 11, maximaal bruto € 5.568,- (CAO-CAOP). De indeling is afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een 38-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget.

Wie zijn wij?

Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in zorg en onderwijs, de invloed van technologie op de werkvloer, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen, en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers fonds-, project- en programmamanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

Informatie

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Sandra van ’t Westende, Sectormanager, telefoonnummer 06-10612052. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, tel 070-3765959.

Solliciteren

Stuur ons een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina en wij nemen contact met je op.

De procedure bestaat uit een tweetal gesprekken en een integriteitscan. Een capaciteiten- en talententest kan deel uitmaken van de procedure.

Het CAOP maakt zich sterk voor betekenisvol werk. We staan middenin de samenleving en werken dagelijks aan maatschappelijke uitdagingen. Wij willen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt binnen het CAOP . We geloven dat verschillen bijdragen aan een betere samenwerking en een beter eindresultaat.

Daarom zetten wij ons in voor een diverse en inclusieve werkomgeving waarin iedereen het beste tot zijn recht kan komen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 12 april 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

Max. € 5.568,-
Scroll naar boven