Gemeente Urk zoekt een

Juridisch adviseur

Deel deze vacature:

Werken op het unieke Urk?

Karakteristiek, sociaal bewogen en ondernemend! Drie treffende kenmerken van onze gemeente met ruim 21.000 inwoners. Urk groeit hard, heeft veel ambities en kent vele uitdagingen. De groei is terug te zien in onze bevolkingsgroei en onze aanjagende rol bij de economische groei en ontwikkelingen binnen Flevoland. Ons werkloosheidscijfer is laag.

De te ontwikkelen hightech buitendijkse haven, maritiem bedrijventerrein en de start van een project met 1600 nieuwbouwwoningen stralen onze ambitie uit.

Te grote projecten voor een kleine gemeente? Misschien, maar onze groei vraagt er om!

We pakken het gewoon op.

Kortom, bij ons vind je dynamiek en volop ontwikkeling.

Zowel ervaren, als beginnende kandidaten zijn welkom om te reageren.

Salaris 36 uur:                                Tussen € 3.070  en € 5.372

Aantal uur:                                      28 uur per week

Arbeidscontract:                            Het gaat om vaste formatie. Het eerste jaar is tijdelijk, met uitzicht op vast.

Individueel keuzebudget:            17,05% vrij te besteden 

Wat hebben we jou te bieden

  • Een functie met impact op het unieke en dynamische Urk
  • Flexibiliteit in werktijden voor een goede werk-privé balans
  • Mogelijkheid om thuis te werken. Ook na de Coronatijd blijven we deels thuis werken.
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Werken in collegiaal team van 3 collega’s
  • Vergoeding woon-werkverkeer max. 60 km enkele reis van € 0,19 per km

Waar kom je te werken?

Je komt binnen onze organisatie te werken bij het team Juridische zaken binnen het domein Bedrijfsvoering. In dit domein zijn diverse disciplines vertegenwoordigd die door advisering en ondersteuning ervoor zorgen dat de rest van de organisatie optimaal kan functioneren. Denk daarbij aan financiën, HR, communicatie, inkoop, juridische zaken en informatievoorziening. Het jaar 2022 staat in het teken van een doorontwikkeling van onze organisatie. Daarbij wordt projectmatig meer aandacht gegeven aan zelfontwikkeling, programmatisch- en projectmatig werken, in- en externe samenwerking en de groei van Urk.

Onze organisatie is groot genoeg voor ambities en uitdagingen en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen in de functie?

Je adviseert en ondersteunt (on)gevraagd het college, de directie, onze managers en medewerkers over alle voorkomende juridische vraagstukken. Zowel op het gebied van bestuursrecht als het privaatrecht. Een speciale taak binnen de functie is de uitvoering van het privacybeleid. Dat maakt je werk divers. Zo ben je het ene moment bezig met een bezwaarschrift, op het andere moment ondersteun je als Privacy Officer bij de uitvoering van privacyvraagstukken of adviseer je over een juridisch vraagstuk.

Je creëert draagvlak voor je aangedragen juridische oplossingen.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de juridische kwaliteitszorg binnen onze organisatie. Je denkt op een creatieve en oplossingsgerichte manier mee over de manier waarop nieuwe (wets)ontwikkelingen juridisch een goede borging kunnen krijgen binnen de organisatie.

Wie ben jij en wat heb je in huis?

Je werkt in de volle breedte van het vakgebied, dat vraagt brede interesse binnen de juridische wereld. Je bent analytisch en communicatief sterk. Je werkt goed zelfstandig, maar je hecht ook waarde aan samenwerking met anderen. Je bent sociaal vaardig.

Je hebt een juridische opleiding op minimaal hbo of wo-niveau afgerond. Je beschikt over actuele kennis van bestuurs- en privaatrecht en de privacywetgeving. Of je bent in staat en bereid dit je snel eigen te maken.

Wij willen graag kennis met jou maken!

Al onze vacatures staan voor iedereen open. Gemeente Urk staat voor diversiteit en wil een inclusieve organisatie zijn. We geloven dat diversiteit laat groeien, help jij mee bij de groei van de gemeente Urk en herken jij jezelf in de vacature? We ontmoeten je graag!

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Reageren kan tot en met 4 mei 2022. De briefselectie is op 10 mei 2022, de sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 mei 2022.

Voor procedurele vragen kun je terecht bij Geert van den Berg te vermelden (HR-adviseur),

06-1220 0040. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Theo Stroo (manager Bedrijfsvoering), 06-8256 1297

Een VOG is een vast onderdeel van onze procedure, een assessment kan dat zijn.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 13 april 2022
Verloopdatum: 04/05/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Urk

Provincie

Flevoland

Salarisindicatie

Max. € 5.372
Scroll naar boven