Juridisch Adviseur Amsterdam

Deel deze vacature:

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze juridische professional en ben je (bijna) in het bezit van een Bachelor Rechten? Dan hebben wij dé perfecte (bij)baan voor jou! Voor ons groeiende juridisch contactcenter zijn wij op zoek naar enthousiaste Juridisch Adviseurs.

Dit ga je doen als Juridisch Adviseur Amsterdam

Als Juridisch Adviseur bij DAS krijg je de kans om zowel klanten telefonisch te woord te staan als inhoudelijke dossierbehandeling uit te voeren. Je leert niet alleen om klanten op een professionele manier te adviseren, maar ook om telefonisch goede gesprekken te voeren, verkopen en onderhandelen. Tijdens het gevarieerde opleidingstraject van drie weken maak je kennis met de juridische inhoud, de polisvoorwaarden en verschillende gesprekstechnieken.

Na deze training ben je klaar om minimaal 24 uur per week aan de slag te gaan bij het Juridisch Service Center en klanten te voorzien van eerste- en tweedelijns advies op het gebied van Arbeid & Inkomen, Contracten, of Wonen & Familie. Ook na het opleidingstraject blijf je jezelf ontwikkelen door het volgen van opleidingen én krijg je coaching van één van onze ervaren juridische specialisten.

Samen met jouw collega’s sta je altijd paraat om juridische vraagstukken op te lossen en het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Je beoordeelt de dekking en wanneer het geschil zich niet leent voor een snelle, buitengerechtelijke oplossing, stuur je de melding door voor verdere behandeling naar de afdeling Interne Rechtshulp.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een dynamisch en informeel juridisch contactcenter op ons kantoor in Amsterdam, waar je samen met je collega’s de eerste lijn van klantcontact verzorgt. Je bouwt mee aan nieuwe processen en geeft de afdeling mede vorm. Jouw standplaats wordt ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar je werkt ook deels vanuit huis. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op slechts 5 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Solliciteer nu en ervaar zelf de gezellige werksfeer en uitdagende werkomgeving bij DAS als Juridisch Adviseur!

Vereisten

  • Je bent (bijna) in bezit van een Bachelor Rechten (maximaal nog 3 vakken open)
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Flexibele instelling met betrekking tot werktijden/werkuren tussen 08.30 en 18.00 uur
  • In staat zelfstandig eenvoudige tot meer gecompliceerde juridische klantvragen te behandelen
  • De ambitie hebben om elke dag klaar te staan voor onze klanten
  • Communicatief en sterk in de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift
  • Gevoel voor humor

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 7 juni 2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

€ 2.877 per maand
Scroll naar boven