Connekt zoekt een

Juridisch adviseur contracten & aanbestedingen van innovaties, Delft, 32 – 40 uur per week

Deel deze vacature:

Vind je het een uitdaging om mee vorm te geven aan het ontwikkelen, toepassen en opschalen van maatschappelijk relevante innovaties? Vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden binnen de staatssteunwetgeving en aanbestedingswetgeving, om te helpen die innovaties tot stand te brengen? Dan raden we je zeker aan om verder te lezen.

In deze rol kom je te werken bij Connekt. Connekt heeft een bijzondere positie en kennis in het ondersteunen en realiseren van innovaties in een netwerk. Die kennis wordt ingezet voor leden en voor overheden die via publiek-private samenwerkingsverbanden innovaties willen stimuleren. De focus ligt op mobiliteit en logistiek, met bouwlogistiek en digitalisering (federatieve data spaces) als recente nieuwe speerpunten. Connekt acteert bijvoorbeeld in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat als het programmabureau van de Topsector Logistiek, van Modal Shift Programma en van het Digitale Infrastructuur Logistiek.

Een belangrijk deel van deze rol is het creatief meedenken over concrete projecten en acties om de doelen te bereiken, gegeven de eisen van rechtmatigheid (staatsteunkaders, aanbestedingsrecht) en doelmatigheid. Aan de hand daarvan zet je aanbestedingen op, voer je ze uit, sluit en manage je contracten en voer je subsidieregelingen uit. Je houdt alle belangen scherp in het oog, je onderhandelt daarover en zorgt dat afspraken goed vastgelegd worden in contracten, geheimhoudingsverklaringen, data-verwerkingsovereenkomsten en afspraken over IP. Dat is altijd nieuw en grensverleggend: een heerlijke uitdaging om creatieve oplossingen te vinden, gericht op maatschappelijke belangen.

We zoeken een collega die vanuit een goede juridische basis, waar nodig met ondersteuning van externe juridische experts, zowel het juridisch geweten kan zijn als mede creatief vorm kan geven aan de procedures. Iemand die oplossingen kan genereren voor allerlei contractuele en juridische vragen. Iedereen in Connekt combineert goed vakmanschap met concreet werk uitvoeren, en met goed communiceren met stakeholders en de omgeving. Zo ook in deze rol.

Wat bieden wij jou?

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, onder meer:

 • Een salaris van in de schaal van €4900,- tot €6550,- bruto per maand, op basis van 40 uur;
 • Flexibele werk- en kantooruren (je privéleven bestaat en daar houden we graag rekening mee. Denk aan hobby’s die daglicht vereisen of een voorkeur voor vroeg beginnen en vroeg weggaan, prima!);
 • Je krijgt een bedrijfstelefoon en –laptop;
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding;
 • Aan het einde van het jaar ontvang je een bonus in de vorm van een 13e maand (afhankelijk van besluit MT);
 • Je spaart een premievrij pensioen;
 • Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden, je kan de diepte opzoeken of juist verbreden;
 • Een gezellig team collega’s om je heen in een kleinschalige organisatie (+- 35 mdw);
 • Een leuke, veelzijdige baan in het mooie Delft.

Start: zo snel mogelijk;

Contractvorm: jaarcontract, mogelijke uitbreiding naar vast dienstverband;
Aantal uren: 32 tot 40 uur;

Standplaats: Delft (je bent altijd welkom!) en thuis, in je favoriete café, waar dan ook.

Interesse?

Trekken jouw mondhoeken omhoog van de woorden “duurzaamheid”, “realiseren van innovaties” en “aanbestedingen”, dan gaan we graag verder met je in gesprek! Solliciteren kan gemakkelijk via onze website connekt.nl, of door direct contact op te nemen met onze recruiter Wienanda Kort via wienanda.kort@connekt.nl of 06 – 48 05 16 67.

Hoe gaat het verder?

 • Binnen 2 werkdagen plannen we een telefonische intake in om even kennis te maken;
 • Binnen een week kan jouw eerste gesprek op locatie plaatsvinden met een directe collega;
 • Op korte termijn voer je een tweede gesprek met andere collega’s;
 • Jij enthousiast, wij enthousiast? Dan gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en gaan we over tot het tekenen van het contract.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 27 maart 2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Delft

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

€4900,- tot €6550,- bruto per maand
Scroll naar boven