Juridisch Adviseur DAS Den Bosch

Ben je bezig met je laatste fase van je bachelor of ben je recent afgestudeerd en op zoek naar een (bij)baan om je kennis in de praktijk te brengen? Dan hebben wij dé perfecte (bij)baan voor jou! Bij DAS hebben we de missie om het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Iedere dag bellen er verschillende klanten met juridische vraagstukken. Door goed naar de klant te luisteren en het juridisch advies op een begrijpelijke manier naar de klant te communiceren vervul jij een belangrijke bijdrage om het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Je beoordeelt de verzekeringsdekking en wanneer het geschil zich niet leent voor een snelle, buitengerechtelijke oplossing, stuur je de melding door voor verdere behandeling naar de afdeling Interne Rechtshulp.

Deel deze vacature:

Dit ga je doen als Juridisch Adviseur Den Bosch

Bij DAS ben jij het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten. Als Juridisch Adviseur ben jij er om klanten telefonisch te woord te staan en praktische oplossingen te bieden.

 • Je leert niet alleen om klanten op een professionele manier te adviseren, maar ook om telefonisch goede gesprekken te voeren en de vraag achter de klant te begrijpen.
 • Tijdens het gevarieerde opleidingstraject van drie weken leer je hoe je onze klanten het beste kunt bedienen. Daarnaast leer je verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden die belangrijk zijn voor een Juridisch Adviseur.
 • Na deze training ben je klaar om minimaal 24 uur per week aan de slag te gaan bij het Juridisch Service Center en klanten te voorzien van eerstelijns advies op het gebied van Arbeid & Inkomen, Contracten, of Wonen & Familie.
 • Na het opleidingstraject zet je jouw ontwikkeling voort door het volgen van aanvullende opleidingen en het ontvangen van coaching van een ervaren juridische specialist binnen ons team.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een dynamisch en informeel juridisch contactcenter op ons kantoor in Den Bosch, waar je samen met je collega’s de eerste lijn van klantcontact verzorgt. Je bouwt mee aan nieuwe processen en geeft de afdeling mede vorm. Jouw standplaats wordt ons kantoor in Den Bosch, maar je werkt ook deels vanuit huis. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op slechts 5 minuten lopen van station.

Solliciteer nu en ervaar zelf de gezellige werksfeer en uitdagende werkomgeving bij DAS als Juridisch Adviseur!

Vereisten

 • Je bent (bijna) in bezit van een Bachelor Rechten (maximaal nog 3 vakken open)
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Flexibele instelling met betrekking tot werktijden/werkuren tussen 08.30 en 18.00 uur
 • In staat zelfstandig eenvoudige tot meer gecompliceerde juridische klantvragen te behandelen
 • De ambitie hebben om elke dag klaar te staan voor onze klanten
 • Communicatief en sterk in de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift
 • Klantgericht
 • Gevoel voor humor

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 17 oktober 2023
Verloopdatum: 17/10/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Den Bosch

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

€2.877
Scroll naar boven