Juridisch medewerker/beginnend advocaat-stagiaire Vastgoed, Bouw & Overheid

Deel deze vacature:

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 45 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt.

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is vanzelfsprekend: vaktechnische kennis en dienstverlening staan hoog in ons vaandel. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd. Wij gaan voor persoonlijke betrokkenheid en hebben kantoren in Amsterdam en Den Bosch.

Ben jij afgestudeerd en klaar voor het echte werk? Ter versterking van onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid, locatie Amsterdam, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste juridisch medewerker/beginnend advocaat-stagiaire.

Ons team

Onze sectie Vastgoed Bouw & Overheid beschikt over enthousiaste, gedreven en ervaren advocaten. Wij staan een diversiteit aan cliënten bij, van beleggers, (ver)huurders, aannemers en projectontwikkelaars tot gemeenten en andere overheidsinstellingen, zowel nationaal als internationaal. De collega’s in het team zijn direct, ambitieus, gezellig en waarderen een goede dosis humor.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een juridisch medewerker of een beginnend advocaat-stagiaire, die zich tijdens zijn of haar studie heeft gericht op het gebied van Vastgoed, Bouw & Overheid of interesse heeft in dit vakgebied. Je hebt de ambitie om zo snel als mogelijk door te groeien en staat stevig in je schoenen. Met name hechten wij belang aan ambitie  en een cliëntgerichte instelling. Je kunt nauwkeurig werken  en bent een leergierige, enthousiaste teamplayer. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Wij bieden

  • een ondernemend, professioneel maar vooral leuk kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een zeer goed salaris passend bij jouw ervaringsniveau;
  • een werklocatie op een mooie en goed bereikbare plek in Amsterdam;
  • een hoofdvestiging in een iconisch, monumentaal en onlangs geheel gerenoveerd pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch;
  • veel en afwisselende werkzaamheden;
  • een zeer goede opleiding en begeleiding (advies en proces);
  • de nodige interne sociale activiteiten, zoals het jaarlijks Banning tennistoernooi, kerstfeest met cabaret en vrijdagmiddagborrels.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae en overige van belang zijnde documenten, gericht aan Arjen de Bruijn, naar vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact met hem opnemen via 06 – 536 64 92 of a.debruijn@banning.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 augustus 2022

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven