Juridisch medewerker Sanctierecht & Interne Onderzoeken

Deel deze vacature:

Ben jij afgestudeerd en klaar voor het echte werk? Ter versterking van onze sectie Sanctierecht & Interne Onderzoeken (economisch strafrecht), locatie ’s-Hertogenbosch, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste juridisch medewerker. Ons doel is dat je op korte termijn beëdigd wordt tot advocaat-stagiaire.

Ons team

Onze sectie Sanctierecht & Interne onderzoeken is een jonge praktijk met een jong team waarbij je in een gemoedelijke sfeer werkt aan maatschappelijk relevante zaken. De sectie omvat het gehele economisch strafrecht, met een expertise in het milieustrafrecht en corruptiegerelateerde zaken. Daarnaast is er een focus op het sanctierecht.  We staan ondernemingen en hun management bij, maar ook particulieren. Wil jij op hoog niveau in het economisch strafrecht werken in een open en gezellig team? Dan is dit je kans!

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een juridisch medewerker (die beschikt over een afgeronde universitaire rechtenopleiding) of een beginnend advocaat-stagiaire, die zich tijdens zijn of haar studie heeft gericht op het gebied van (bijzonder) strafrecht (master strafrecht), kennis van het staats- en bestuursrecht is daarnaast een pré. Wij zoeken iemand die zelfstandig is, over analytisch denkvermogen beschikt en een praktische en cliëntgerichte instelling heeft. Je vindt het leuk om in een team te werken.

Wij bieden

  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een werkplek waar jij jezelf mag zijn;
  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch (neem alvast een kijkje via onze 3D-tour);
  • de juiste opleiding en begeleiding en deelname aan de Banning Academy;
  • leuke sociale en sportieve activiteiten, zoals het jaarlijks tennis- en padeltoernooi, het kerstfeest met cabaret, (thema)borrels en de bootcamp training.

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae en cijferlijst aan Charlotte Posthuma (vacature@banning.nl) of klik hiernaast op de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen kun je contact met Charlotte opnemen via 06 – 118 310 32 of c.posthuma@banning.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 24 mei 2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

'S-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven