Juridisch secretaresse Corporate & Financial Litigation en Vastgoed

Deel deze vacature:

Wijn & Stael Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in de prachtige binnenstad van Utrecht. Mensen op ons kantoor werken met passie voor hun vak en dat is goed merkbaar in de onderlinge plezierige sfeer. Er wordt advocatuur op topniveau bedreven en we dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij is veel aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Wij werken met elkaar in een ambitieus en professioneel team van enthousiaste medewerkers die garant staan voor deskundige dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren.

Het secretariaat bestaat op dit moment uit 12 secretaresses. Je bent als secretaresse werkzaam binnen de sectie Corporate & Financial Litigation en Vastgoed. Je werkt nauw samen met verschillende advocaten en secretaresses. Corporate & Financial Litigation  is een echte procespraktijk. De advocaten werken aan verschillende complexen zaken, zowel nationaal als internationaal. De advocaten van Vastgoed procederen ook met regelmaat en adviseren cliënten op het gebied van o.a. huur-, bouw-, architecten- en aanbestedingsrecht. Kortom, een dynamische omgeving waarbij geen dag voorspelbaar of hetzelfde is. Onderlinge samenwerking staat voorop om gezamenlijk het beste resultaat voor de cliënt te behalen. Je bent als secretaresse mede verantwoordelijk voor het optimaal en servicegericht ondersteunen van meerdere advocaten en werkt hierbij nauw samen met je collega’s.

Wat ga je doen?

De vier kernwoorden van deze functie zijn: organiseren, agendabeheer, dossierbeheer en correspondentie. Termijnbewaking is een belangrijk onderdeel van de functie, evenals controle op de Wwft en het up to date houden van de het CRM-systeem. Bij de uitgaande stukken ben je verantwoordelijk voor de opmaak conform de huisstijl en soms word je ook gevraagd teksten te redigeren.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal havo-niveau en een afgeronde (juridische) secretaresseopleiding;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
  • je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de zakelijke dienstverlening;
  • je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met DMSforLegal en/of een ander CRM-systeem;
  • je bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van het secretariaat en ondersteunt samen met drie vaste collega’s de sectie Corporate & Financial & Litigation van Wijn & Stael, die momenteel bestaat uit: drie partners, twee senior advocaten, vier advocaat-medewerkers en drie advocaat-stagiaires. Daarnaast ben je werkzaam in een duo ter ondersteuning van een partner, twee advocaat-medewerkers en een advocaat-stagiaire van de sectie Vastgoed & Overheid. Doordat je samenwerkt met de rest van het secretariaat ben je ook inzetbaar voor andere secties die ondersteuning nodig hebben.

Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je jaarlijks een vaste dertiende maand. Wijn & Stael kent een reiskostenvergoeding en een premievrij pensioen met de mogelijkheid om pensioen bij te sparen. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je bij ons 28 vakantiedagen per jaar. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en daar krijg je bij Wijn & Stael ook alle kansen voor. Wijn & Stael investeert in opleidingen die passen bij jouw functie. Daarnaast krijg je in het kader van je persoonlijke ontwikkeling na één jaar ook een ontwikkelingsbudget dat je bijvoorbeeld kan inzetten voor coaching of het volgen van trainingen op het gebied van communicatie of timemanagement.

Herken jij je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een motivatiebrief met bijlagen (cv en eventuele getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met Yvette van Ee (coördinator secretariaat), bereikbaar op 030 – 232 08 00.

Een functieprofiel kan op verzoek worden toegezonden.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 26 april 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven