DAS zoekt een

Juridisch Specialist Kwaliteit

Bij DAS zijn we op zoek naar een Juridisch Specialist Kwaliteit. Heb jij een juridische achtergrond en weet jij van een klacht een uiteindelijke glimlach te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deel deze vacature:

Binnen het team Kwaliteit van onze afdeling Corporate Legal Affairs zijn we op zoek naar een collega met een ruime juridische achtergrond, die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze functie is onderverdeeld in twee aspecten. Enerzijds rond je individuele klachtdossiers op een goede manier af, en weet je de verwachtingen van de klant waar te maken, in persoonlijke maar ook zeker in emotionele zin. Dit doe je in samenspraak met de oorspronkelijke behandelaar van het juridisch geschil. Binnen deze afhandeling heb je een coachende en begeleidende rol naar de business, en staat de klant altijd voorop!

Anderzijds kijk je ook naar het bredere aspect. Je borgt alle binnengekomen klachten, analyseert deze klachten en weet eventuele verbanden te ontdekken. Je maakt verbetervoorstellen en weet met jouw oplossingsgerichte mindset klachten in de toekomst te voorkomen.

Specifiek voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren jurist/advocaat die complexe klachten kan afwikkelen en analyses kan opstellen in zaken waarbij DAS aansprakelijk is gesteld en procedures bij het Kifid.

Samen met de Manager Kwaliteit, de betrokken proceseigenaar en de andere juridisch specialisten Kwaliteit, weet je onze afdeling Juridische Hulpverlening te ondersteunen en de jaarlijkse doelstellingen omtrent klanttevredenheid te behalen.

Hier kom je terecht

Je komt te werken in het team Kwaliteit binnen de afdeling Corporate Legal Affairs. Samen met 10 collega’s werk jij elke dag aan die glimlach bij de klant op het gezicht. Binnen DAS hebben wij de missie om juridische problemen voor onze klanten te voorkomen of op te lossen. Daarnaast hebben we zeker binnen het team Kwaliteit de gezonde drive om onze dienstverlening iedere dag een stapje beter te maken, voor onze klanten, partners, medewerkers en DAS zelf.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door het mensgerichte karakter en collegialiteit. Onze cultuur is uit te drukken in de volgende waarden: menselijk, slim, open, betrokken en optimistisch.

Jouw standplaats wordt ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar je werkt ook deels vanuit huis. Jouw werkplek in Amsterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer en is slechts 5 minuten lopen vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA

Vereisten

  • Een afgeronde juridische HBO of WO opleiding met (in een assessment) aantoonbaar academisch werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in het behandelen van zaken bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor
  • In staat volledig zelfstandig meer gecompliceerde zaken te behandelen

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 9 april 2024
Verloopdatum: 09/04/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

DAS

  DAS Meesters in juridische hulp Bij DAS staat er dagelijks een team klaar van 800 juridische specialisten en bijna 100 advocaten om klanten…
Scroll naar boven