Vidomes zoekt een

Jurist

Heb jij een brede / kritische blik en verdiep jij je graag in uiteenlopende (complexe) juridische vraagstukken? Wil jij graag werken voor een organisatie die een belangrijke maatschappelijke bijdrage vervult? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Doel van de functie

Als Jurist binnen Vidomes heb je de vrijheid om jouw eigen werk in te delen en ga je aan de slag op twee fronten; in de eerste plaats ben je een praktisch ingestelde jurist die collega’s adviseert over juridische kwesties. Je ondersteunt ze bij het behandelen van uiteenlopende juridische vraagstukken en weet daarmee het juridisch kennisniveau binnen de organisatie te verhogen. In voorkomende gevallen begeleid je collega’s bij (rechtbank)procedures en coördineert deze.

Jij hebt overzicht over lopende juridische trajecten binnen de organisatie en ziet er op toe dat onze dienstverlening voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Je bent alert op ontwikkelingen binnen relevante rechtsgebieden en ondersteunt de directiesecretaris bij governance vraagstukken. Je richt je op uiteenlopende rechtsgebieden, zoals huurrecht en contractenrecht.

Naast deze expert positie vervul je de rol van Privacy officer. Binnen Vidomes ben jij het aanspreekpunt op het terrein van Privacy, in samenwerking met je collega’s zorg jij ervoor dat wij voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van privacy waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Je ziet het als een uitdaging om slimme oplossingen op het gebied van privacy te bedenken en om je collega’s ook op dat gebied scherp te houden.

Jij bent een Jurist met:

 • Wowerk– en –denkniveau in juridische richting, aangevuld met goede kennis van het vastgoedrecht (huurrecht, bouwrecht, zakelijke rechten), algemeen contractenrecht en privacy.
 • Minimaal 3 6 jaar ervaring in een juridische functie, bij voorkeur binnen/gelieerd aan de volkshuisvesting.
 • Kennis van de vastgoedbranche/volkshuisvesting.

Jouw Persoonlijkheid

Jij bent een gedreven adviseur met een proactieve houding. Je signaleert en constateert juridische vraagstukken binnen de organisatie en neemt deze adequaat op je.

Samenwerken heb je hoog in het vaandel en collega’s weten je gemakkelijk te vinden voor advies en hulp. Je werkt nauwkeurig en volledig en draait je hand niet om voor operationele zaken en ad-hoc werkzaamheden. Je bent organisatorisch sterk en houdt het overzicht.

Je bent zowel voor bestuur en management een goede gesprekspartner en niet snel van je stuk te brengen. Je bent ambitieus en nieuwsgierig en houdt ontwikkelingen binnen de branche en jouw vakgebied scherp in de gaten. Je doet je werk met een gezonde dosis humor.

Wat kun je verwachten?

Werken bij Vidomes betekent werken in een markt waar veel gebeurt en die sterk in beweging is. We bieden je de uitdaging om met creativiteit en ondernemerschap een bijdrage te leveren aan een betere woonomgeving voor onze huurders. Samenwerken binnen een open cultuur met een goede balans tussen zakelijkheid en onze maatschappelijke rol.

Vidomes is zo goed als haar mensen, daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en is er ruimte voor persoonlijke ambities en een goede balans tussen werken en leven.

Wat bieden we je hiernaast nog meer?

 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen bij SPW en een persoonlijk loopbaanbudget.
 • De vrijheid om de functie naar jouw eigen inzicht goed in te vullen.
 • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding tot Privacy Officer.
 • Vergoeding van het lidmaatschap van een juridische vakvereniging.
 • Flexibele arbeidstijden.
 • Het salaris van Jurist is ingeschaald in J van de CAO Woondiensten salaris minimaal € 3.680,- tot maximaal € 4.971,- bij een 36-urige werkweek.
 • Individueel Keuzebudget; Vidomes vergoedt bijvoorbeeld jouw sportabonnement om fit je werk te kunnen blijven uitvoeren.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s en een open werkruimte.

Ben jij de Jurist die wij zoeken?

Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. We laten je vrij in de vorm waarin jij je motivatie wilt aangeven. Laat ons weten wie je bent en wie weet ontmoeten we elkaar snel!

Contact

Meer weten over de functie? Bel dan met Judith Eltenberg, Directiesecretaris-advocaat op telefoonnummer 06 24 21 20 69. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure bel je de afdeling HRM op telefoonnummer 088 – 845 66 65. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.vidomes.nl/over-ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Verloopdatum: 13/09/2020

Vacaturekenmerken

Functie type

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Delft

Provincie

Zuid-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top