Klaverblad Verzekeringen zoekt een

Jurist

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een geschil met een school, een verzekeraar die schade aan een woning niet vergoedt of een gekocht paard dat kreupel blijkt te zijn, nieuwe meubels die beschadigd worden geleverd, het oplossen van reisgeschillen met luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn zo maar wat zaken die voorkomen in ons dagelijks leven. Dit heeft veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen/consumentenkoop sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat. Naast verbintenissenrecht hebben we ook ruimte voor een senior jurist Erfrecht en een jurist Wonen.

Wat je gaat doen

Je staat onze klanten bij met juridisch advies en vertegenwoordigt hen in het (buiten)gerechtelijk proces. Hierbij zorg je ervoor dat je strategie en aanpak juridisch klopt, zonder de pragmatische oplossing uit het oog te verliezen. Bovendien ben je je er van bewust dat iedere klant een individu en uniek is. Je neemt de klant dan ook mee in de aanpak zodat deze altijd passend is bij het belang van de klant.

Met jouw actuele juridische kennis lever je daarnaast jouw actieve bijdrage aan de kennisdeling binnen het team. Naast de inhoud ga je aan de slag met verbeteringen in onze werkwijze en dienstverlening. Je kunt hierbij denken aan het uitwerken van verbeterslagen als ook het aandragen van ideeën voor een efficiëntere manier van werken (frontoffice/dossiermanagementsystemen/vak- en literatuuroverleg). Uiteraard zijn jouw dossiers altijd op orde.

Ons team

Je bent onderdeel van het team Rechtsbijstand. Samen zijn we er voor verantwoordelijk dat klanten goed geholpen worden met hun probleem. Door elkaar te helpen en met elkaar mee te denken krijgen we dit voor elkaar.

We houden rekening met elkaars agenda, iedere nieuwe medewerker krijgt een begeleider – ongeacht of je starter of ervaren bent – en we zetten ons er voor in om je kwaliteiten optimaal te benutten en verder te ontwikkelen binnen de afdeling of de organisatie. Er is veel ruimte voor eigen input en groei. Het team is onderdeel van de divisie Verzekeren.

Klaverblad wil een unieke coöperatieve verzekeraar zijn door ongewoon goede dienstverlening aan te bieden aan consumenten, zzp’ers en het mkb. Daar maken we ons dagelijks met ca. 450 medewerkers hard voor. Al sinds 1850 varen we hiermee onze eigen koers en daar zijn we trots op!

Ongewoon goed. Dat willen we ook zijn als werkgever. Klaverblad is een gezond bedrijf in beweging met een prettige en informele werksfeer. Wij hebben een gezonde balans tussen werk en privé. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons ongewoon goed kunt ontwikkelen.

Je bent analytisch ingesteld en je gaat grondig te werk. Tegelijkertijd weet je wanneer een meer pragmatische benadering gepast is. Met jouw communicatie skills ben je in staat om iedere betrokkene op de juiste manier aan te spreken. Je bent overtuigend en je weet daardoor je standpunt goed over te brengen. Je houdt het overzicht over je werk en je hebt een positieve houding.

Verder neem je mee:

  •  Een afgeronde WO opleiding in een juridische richting;
  • Maximaal 1 jaar (junior) – minimaal 5 jaar (medior) relevante
  • Ervaring met het zelfstandig voeren van procedures.

Verder bieden wij:

  • Flexibele werktijden;
  • Ruime financiële tegemoetkoming voor woonlasten en verzekeringen;
  • Zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Aandacht voor vitaliteit;

Laat ons weten wie je bent!

Herken je jezelf in het profiel en zie jij jezelf werken bij Klaverblad? We zien dit graag terug in je CV en motivatie. Klik op de sollicitatiebutton om te reageren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via de mail: recruitment@klaverblad.nl

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

 

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 3 juni 2021
Verloopdatum: 31/07/2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Zoetermeer

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top