SNG zoekt een

Jurist

Deel deze vacature:

Het juridische domein binnen SNG betekent je bezighouden met een veelzijdigheid aan zaken. Deze zaken kenmerken zich door een stevige juridische component in het zowel politiek strategische als maatschappelijke speelveld. Als jurist binnen SNG speel je een actieve rol op het snijvlak van deze speelvelden. De werkzaamheden binnen het privacy domein worden gekenmerkt door de verankering van privacy in de gehele organisatie.

De functie en werkzaamheden als Jurist

SNG is op zoek naar een jurist die zich o.a. bezighoudt met (juridische) zaken op divers gebied waaronder overeenkomsten, inzageverzoeken en nieuwe wetgeving. Privacyrecht speelt een belangrijke rol. Kennis van ICT recht is een pré.

Je werkt nauw samen met andere collega’s in de overige domeinen waarbij eigen verantwoordelijkheid belangrijk is. Je rapporteert aan de senior jurist. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Wie ben jij?

Je werkt zeer accuraat en nauwkeurig. Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je hebt een kritische blik en bent in staat om de vertrouwelijkheid van informatie in te schatten en hier discreet mee om te gaan. Daarnaast ben je creatief en flexibel; je denkt in oplossingen bij de benadering van juridische vraagstukken. De werkzaamheden zijn niet vastomlijnd en betreffen verschillende juridische aspecten van een organisatie die zich in het speelveld bevindt van politieke en ICT ontwikkelingen.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Nederlands Recht en hebt kennis van burgerlijk procesrecht.
  • Je beschikt over analytisch denkvermogen.
  • Je kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en prioriteert je taken hierbij op juiste wijze.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met privacy en de relevante wet- en regelgeving, met name de AVG/GDPR.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een kleinschalige en aangename werkomgeving in het midden van het land. Onze organisatie is sterk gericht op de mens en dat vind je terug in de cultuur en samenwerking met anderen. Er wordt op een prettige manier hard gewerkt en er wordt gelachen. Je toekomstige collega’s zijn gedreven, betrokken, open en collegiaal. Door dynamische en uitdagende werkzaamheden te bieden, krijg je de mogelijkheid veel te leren. Daarnaast word je ondersteund in je ontwikkeling zodat je je kunt ontplooien tot een professional op jouw vakgebied.

Bovendien heeft SNG een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een opleidingsbudget, dertiende maand en goede verzekeringen.

Ook krijg je de mogelijkheid om een wezenlijke maatschappelijke bijdrage te leveren in Nederland.

Solliciteren op de functie van Jurist

Spreekt de functie je aan? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina. Deze kun je richten aan Kim van Zanten via e-mailadres hr@sng.nl.

Een uitgebreide screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Als je nog vragen hebt over de functie of de procedure kan je deze ook telefonisch of per e-mail aan Kim van Zanten stellen op 088 6389300 of hr@sng.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 februari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Langbroek

Provincie

Utrecht
Scroll naar boven