Sdu zoekt een

Jurist Financieel recht

Deel deze vacature:

24-36 uur | Legal| Salaris vanaf € 3.700,-

Echt een verschil kunnen maken? Als schakel tussen de klant en ons product sta je met één voet in het werkveld van de financieel recht specialist. Samen met de kernredactie werk je aan hét platform voor deze professionals, de Financial Law huB.

Dit ga je doen

Als jurist ben jij verantwoordelijk voor de inhoudelijke (door-)ontwikkeling van de Financial Law huB. Je werkt daarbij nauw samen met de overkoepelende kernredactie van erkende praktijkspecialisten.  Jij verbindt de wereld van digitalisering, content en de dagelijkse werkomgeving van onze klanten met elkaar.

Een belangrijk onderdeel van je takenpakket is het signaleren en verwerken van nieuwe relevante wet- en regelgeving en het actualiseren van de Financial Law huB: hét online kennisplatform op gebied van Europese en nationale wetgeving voor financieel recht. Jij leeft op van dynamiek en soms zelfs hectiek. Je overziet niet alleen het continu veranderende speelveld van de wet- en regelgeving, maar je doorziet ook hoe je deze content kan worden toegepast binnen het online platform en verbindt dit met het dagelijkse werkproces van je klanten. Door jouw inzet blijft de Financial Law huB relevant voor je klanten.

Jouw krachten

    • Een afgestudeerd jurist met meerjarige werkervaring in het Nederlandse recht, en bij voorkeur met expertise op het vlak van financieel en/of ondernemingsrecht.
    • Je bent een teamspeler, redactioneel en communicatief sterk en je hebt een flexibele en probleemoplossende instelling.
    • Je ziet commerciële kansen; je denkt mee met het team over nieuwe proposities.
    • Jij blijft altijd accuraat, ook onder druk.
    • Je bent een kei in het realiseren van planningen en je kunt je eigen werk goed organiseren.

Hoe wij jouw krachten versterken
Als jurist ben je de schakel tussen de klant en ons platform. Jij weet wat er speelt, en samen met je collega’s ontwikkel je het platform verder. Het team Legal is ambitieus, hecht en heel gezellig. Ze wachten op jou om de huB tot een nóg groter succes te maken en samen verder te bouwen aan de toekomst.

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om zelfstandig invulling te geven aan je functie. Naast een goed salaris kennen we een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. We hebben verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aanvullend persoonlijk keuze budget van 4% waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof, en een goed thuiswerkbeleid.

De kracht van Sdu

Uiteraard werk je hybride. We hechten veel belang aan je professionele ontwikkeling en hebben bijvoorbeeld een actief Learning & Development programma. Via ons eigen Kennisplein en via externe aanbieders zoals de Mediafederatie kun je deelnemen aan verschillende interessante (online) trainingen en sessies. En er zijn mooie initiatieven actief binnen Sdu, hierdoor is er altijd een goed gevulde activiteitenkalender, denk aan een jaarlijkse pubquiz, lunch & learn sessies, wijnproeverijen, kookavonden etc. Kortom er is altijd wat te doen!

Sdu is gevestigd in Den Haag aan de Maanweg, direct aan de A12 en op loopafstand van Station Voorburg.

Ben jij degene die we zoeken?

Stuur dan je cv en motivatie onder vermelding van Jurist Financieel recht aan sollicitatie@sdu.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Gert Jan Schinkel, Senior Productmanager Legal, telefoonnummer 06 – 22 40 91 11.

Wil je meer weten over de Financial Law huB, kijk dan op: www.sdu.nl/financial-law-hub.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 14 juni 2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

vanaf € 3.700,-
Scroll naar boven