De Volksbank N.V. zoekt een

Jurist inkoop

Wij zijn op zoek naar een Jurist inkoop.

Deel deze vacature:

Wij zijn op zoek naar een
Jurist inkoop

Zo ziet jouw baan eruit
Help jij de Volksbank verder? Als Jurist Inkoop zit jij in het hart van de afdeling die werkt aan de toekomst van de Volksbank. Je kunt jouw ambities waarmaken in een collegiale omgeving mét aantrekkelijke work-life balance.

Het sluiten van contracten en goed contractenmanagement is van groot belang voor de Volksbank. Je ondersteunt proactief en bent de vraagbaak voor het Expertise Centrum Inkoop en het Expertise Centrum Tech. Je werkt nauw samen met deze afdelingen. Je begeleidt en adviseert bij inkoop- en uitbestedingstrajecten variërend van IT en clouddiensten, samenwerking met strategische partners, marketing en bancaire diensten. Je stelt overeenkomsten op, onderhandelt met andere partijen en draagt op deze manier bij aan het succes van de Volksbank.

Krijgen we te maken met nieuwe wet- en regelgeving of belangrijke maatschappelijke, politieke of juridische ontwikkelingen? Dan maak je de bank daarop attent. Vervolgens ondersteun je bij de implementatie, b.v. in beleid van de Volksbank, van die nieuwe regels en wetten. Ook de juridische ondersteuning van de afdeling Facilitair behoort tot jouw domein. Kortom, een brede juridische functie waarin goede kennis van het contractenrecht, naast onderhandelings- en sociale vaardigheden, onontbeerlijk is.

Hier kom je te werken
Met vijftien juristen, waarvan een aantal advocaten, maak je deel uit van het team Finance & Litigation, een van de twee juridische teams van de afdeling Juridisch & Fiscale Zaken. Je adviseert rechtstreeks aan de business en je neemt deel aan multidisciplinaire agile-teams. Daarbij ga je het liefst een stap verder dan de wettenbundel voorschrijft. Wat is het beste voor klanten, medewerkers, de maatschappij en de aandeelhouder? Daar draait het om. Een grote verantwoordelijkheid dus! Er is ook voldoende ruimte voor scholing en je eigen ontwikkeling. En uiteraard is er ook veel aandacht voor sociale activiteiten met elkaar.

En hoe zit het met die work-life balance? Eerlijk is eerlijk: er zijn zeker piekmomenten. Maar we zorgen er samen voor dat jouw takenpakket aansluit bij wat je op dat moment wilt en kunt, en dat je jouw werk goed kunt combineren met je privéleven. Want de Volksbank is bovenal een menselijke bank. En dat betekent ook aandacht voor jouw werkplezier als medewerker. Zo is fulltime bij ons 36 uur en kun je bijvoorbeeld 4×9 werken.

De Volksbank, met haar merken (SNS, ASN bank, Regiobank en BLG wonen) is één van de vier banken die essentieel zijn voor het financiële systeem in Nederland. de Volksbank onderscheidt zich door te bankieren met de menselijke maat en in haar ambitie maatschappelijke impact te realiseren.

Jouw kwaliteiten
In het team waar jij straks onderdeel van wordt, is een goede samenwerking de sleutel tot succes. Daar blink jij dan ook in uit. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk en pakt uit jezelf zaken op. Je weet mensen aan je te binden en wordt blij van het behalen van resultaten.

Verder heb je:

 • Een wo-diploma rechten (van een Nederlandse universiteit).
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring (als bedrijfsjurist of advocaat).
 • Aantoonbare kennis van algemeen verbintenissenrecht, onroerend goed recht; (inclusief huurrecht) en ICT recht.
 • Aantoonbare ervaring met onderhandelingsprocessen, bij voorkeur ook op het gebied van ICT.
 • Kennis op het gebied van of affiniteit met financiële toezichtregelgeving en outsourcing.
 • Goede mediation skills en onderhandelingsvaardigheden.
 • Goede kennis van de Engelse taal.


Wat krijg je van ons?
Deze functie valt in schaal 10 met een salarisrange tussen de € 4.107,- en € 6.318,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een 36-urige werkweek, flexibel in te delen met bijvoorbeeld 4×9.
 • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt.
 • Een goede collectieve pensioenregeling.
 • Thuiswerken is bij ons heel normaal.
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van 750 euro per jaar, naast de standaard opleidingsmogelijkheden.
 • Een thuiswerkbudget van 900 euro om jouw thuiswerkplek in te richten.
 • Een NS-Business Card én een vergoeding per km als je naar werk fietst.
 • Een fietsplan om voordelig een fiets aan te schaffen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald vrijwilligerswerk.
 • Een vitaliteitsprogramma met workshops en coaching voor jouw mentale en fysieke gezondheid.
 • Een laptop en telefoon.

Word jij onze nieuwe collega?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou.

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Maureen Ensink, corporate recruiter, maureen.ensink@devolksbank.nl.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 8 juli 2024
Verloopdatum: 07/09/2024

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht

Salarisindicatie

€4.107,23 tot €6.318,81
Scroll naar boven