Jurist Rechtsbijstand (Senior)

Deel deze vacature:

Functieomschrijving: Jurist Rechtsbijstand (Senior)

Als Jurist Rechtsbijstand bij Brunel Legal behaal jij het maximale resultaat voor jouw cliënten. Of je dit nou doet bij een rechtsbijstandsverzekeraar, advocatenkantoor of vakbond. Het is jou om het even. Via het netwerk van Brunel Legal zit jij altijd op het juiste moment op de juiste opdracht. En zolang jij met jouw juridische expertise jouw cliënten kan voorzien van de beste juridische adviezen, ben jij gelukkig!

Als Jurist Rechtbijstand (Senior) ben je een specialist op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht of bestuursrecht. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op jouw expertise door op een efficiënte en oplossingsgerichte manier het beste resultaat voor de verzekerden te behalen. Je behandelt de meer complexe zaken en wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van junior-juristen. Of dat bij een rechtsbijstandverzekeraar, vakbond, binnen de advocatuur of bij een branchevereniging is, is jou om het even. Je krijgt energie van een dynamische omgeving en persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

Tot slot is niet alleen jouw theoretische kennis belangrijk, maar zetten wij juist in op de ontwikkeling van je soft-skills. Het vergt uiteraard meer dan alleen juridische kennis om een geschil op te lossen!

Vereisten

Branche: Legal

Expertisegebied: Algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht & bestuursrecht

Standplaats: Nederland

Wij vinden het belangrijk dat je als Jurist Rechtsbijstand (Senior) beschikt over:

 • Een hbo/wo-diploma Rechtsgeleerdheid;
 • 6 jaar ervaring bij bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekeraar, de advocatuur of als belangenbehartiger;
 • Communicatief sterke vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een pragmatische en resultaatgerichte instelling;
 • En natuurlijk een enorme ambitie en drive om jezelf en anderen verder te ontwikkelen!

Arbeidsvoorwaarden

Wij zetten in op ontwikkeling, dus je kan rekenen op een flinke carrièrelift! Zo bieden we je bijvoorbeeld een breed scala aan verdiepende en verbredende opleidingen, inclusief de nodige certificaten. Welke bij jou past, ligt aan je ambities. Daarnaast bieden we nog:

 • Een salaris op maat – dat is logisch;
 • Een bonusopportunity – successen moet je vieren;
 • Een vaste consultant – die alles voor je regelt en met je meedenkt over je loopbaan;
 • Een goede pensioenregeling – zodat het later ook goed met je gaat;
 • Korting op persoonlijke verzekeringen – mooi meegenomen;
 • Korting op sportieve en culturele uitjes – er is meer dan werk alleen.

Sluit je aan bij de Brunel Community

Stap je bij ons in, dan ben je altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten. Waar we in 1975 voor het eerst een baan vonden voor een ingenieur, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf dat in veel meer branches werkt dan in de engineering. Onze klanten kloppen bijvoorbeeld regelmatig aan voor juridisch geschoolde professionals die alles weten over een specifiek onderdeel van de rechtswetenschap. Zeker omdat ze weten dat wetten veranderlijk zijn, en dat alleen experts weten hoe je hier effectief mee omgaat. Experts zoals jij. Dus, zie jij deze baan wel zitten? Solliciteer dan direct!

Wij helpen je ontwikkelen

Droom jij er ook van de beste te worden in jouw vakgebied? Of ambieer je die ene mooie functie? Wij kunnen je daarbij helpen! In onze Be Smart online leeromgeving vind je trainingen voor zowel hard en soft skills en werk je aan je eigen ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen de Community; een netwerk van vakgenoten met gave sessies, events, webinars en ongedwongen borrels. Een plek om met elkaar en van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren Brunellers. Met ruim 500 verschillende opdrachtgevers in tal van branches is er volop variatie aan opdrachten en projecten om je ambities te verwezenlijken.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 8 februari 2023

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Randstad
Scroll naar boven