Kandidaat-notaris (corporate)

Ben jij (bijna) klaar met je master notarieel recht en heb je affiniteit met het ondernemingsrecht? Solliciteer dan nu bij ons als kandidaat-notaris! Bij Greenberg Traurig werk je namelijk op het allerhoogste niveau mee aan internationale en uitdagende zaken, en adviseer je cliënten die tot de top van het bedrijfsleven behoren.

Deel deze vacature:

Het team

Je gaat onderdeel uitmaken van een ambitieus en ervaren team, op dit moment bestaande uit zes (kandidaat-)notarissen en vier paralegals. Daarnaast werk je op dagelijkse basis samen met (internationale) collega’s uit andere praktijkgroepen, zoals Finance & Restructuring en Corporate M&A.

De functie

Jouw werkzaamheden omvatten niet alleen het opstellen van notariële documenten, maar ook direct de advisering en begeleiding van onze cliënten. Je draait namelijk vanaf het begin mee in de praktijk, assisteert bij transacties en werkt nauw samen met de advocaten en fiscalisten van ons kantoor.

Deze vacature is echt iets voor jou, want je:

  • Hebt een (bijna) afgeronde master Notarieel Recht;
  • Hebt uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bent cliëntgericht, betrokken en analytisch;
  • Bent ondernemend, commercieel en een teamspeler.

Ons aanbod

Werken voor Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie in een van de meest kenmerkende kantoorgebouwen aan de Amsterdamse Zuidas, Valley. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen. Ons interne opleidingsprogramma GTQ biedt kansen voor het verder ontwikkelen van specialistische kennis en vaardigheden, en het investeren in persoonlijke groei.

Dit bieden wij je:

  • Een moderne en internationale werkomgeving in Valley;
  • GTQ – een opleidingsprogramma dat je de mogelijkheid geeft om te blijven groeien;
  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card of een e-bike;
  • Een gezonde lunch; en
  • Een sportabonnement met korting bij Clubsportive.

Het kantoor

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 45 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Hebben we je interesse gewekt?

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en zie jij jezelf terug in het profiel hierboven? Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar onze recruiter Maud Linthorst (ams_hr@gtlaw.com). Mocht je nog vragen hebben over deze functie of ons kantoor, neem dan gerust contact op met Maud via 020 301 7300. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 26 mei 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven