kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Deel deze vacature:

Heb jij een master Notarieel recht (bijna) afgerond en wil je werken binnen de ondernemingsrechtpraktijk? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris ondernemingsrecht die ons team in Arnhem komt versterken.

1. Jouw rol

Je draait direct mee in een afwisselende praktijk waar de nadruk ligt op het adviseren van (middel)grote ondernemingen, overheden en (semi)-publiekrechtelijke instellingen. Jouw advies wordt onder meer gevraagd bij vraagstukken die betrekking hebben op alle aspecten van het ondernemingsrecht. Als kandidaat-notaris bij Nysingh word je intensief begeleid maar krijg je ook snel verantwoordelijkheden en ga je zelfstandig te werk. Je draait direct mee in de afwisselende en dynamische praktijk en je hebt intensief cliëntcontact. Naarmate je groeit als kandidaat-notaris neemt de complexiteit en diversiteit van de zaken toe.

2. De sectie

De sectie ondernemingsrecht bestaat uit partners en medewerkers uit zowel de advocatuur als het notariaat. De sectie behoort tot de grotere secties binnen kantoor. Ook werk je samen met collega’s vanuit andere rechtsgebieden. De sectie ondernemingsrecht levert een belangrijke bijdrage aan de verschillende marktgroepen binnen Nysingh. Binnen een marktgroep komen Nysinghers vanuit verschillende rechtsgebieden samen om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen.

3. Wie zoeken wij?

Jij hebt de master Notarieel recht (bijna) afgerond met mooie cijfers en hebt aantoonbare affiniteit met het ondernemingsrecht.

Wij zoeken een kandidaat-notaris die in de volledige breedte van het ondernemingsrecht verder opgeleid wil worden. Naast een goed analytisch vermogen beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig, pragmatisch, resultaatgericht en krijgt energie van werken in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige en stressbestendige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving in teamverband goed werk af te leveren.

4. Wat kun jij verwachten?

  • De mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede kandidaat-notaris binnen een top 20 kantoor;
  • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
  • Een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling;
  • Een iPhone en een laptop;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en studieverlofdagen;
  • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, wintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • Een laagdrempelige bedrijfscultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen voor gezelligheid of inhoudelijk overleg.

5. Procedure

Binnen twee weken na ontvangst van jouw sollicitatie laten we weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en een assessment maken onderdeel uit van de procedure.

6We vertellen je graag meer!

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature neem je contact op met Angelique Hommes (06-51846265 / angelique.hommes@nysingh.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR adviseur a.i. Sabine van Andel (06-17180969 / sabine.vanandel@nysingh.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 3 november 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven