Kandidaat-notaris Personen-en familierecht

Gerrits & van Gulick Notarissen zoekt voor haar afdeling personen- en familierecht te Uden een kandidaat-notaris. Als partner van generaties streven wij naar een zorgeloos bestaan voor onze cliënten als het gaat om al hun notarieel-juridische zaken. Met ambitie, openheid, een frisse kijk én een persoonlijke benadering, bieden wij onze cliënten de beste dienstverlening. Als Kandidaat-notaris Personen- en familierecht speel je een belangrijke rol in het verwezenlijken van deze missie.

Deel deze vacature:

Wat ga je doen?
Kwesties die een familie( vermogen) raken of waarbij mensen een verbintenis aangaan of beëindigen, gaan vaak gepaard met vele vragen en emoties. Als Kandidaat-notaris Personen- en familierecht neem je de rol van consultant aan en begeleid je cliënten bij het opstellen van een (levens)testament, samenlevingsovereenkomst of huwelijkse voorwaarden. Zo voer je besprekingen met cliënten ter voorbereiding op het opstellen van deze akten en geef je notarieel-juridische voorlichting en advies ter zake. Daarnaast heb je een regiefunctie bij complexe dossiers en fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner voor onze notariële medewerkers en je collega-kandidaat-notarissen.


Wat hebben wij te bieden?

Gerrits & van Gulick Notarissen biedt jou een professionele en informele werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is en jij alle ruimte krijgt om je eigen ideeën tot uitvoering te brengen. Wij houden van hard werken en de lat ligt hoog, maar er is ook meer dan voldoende ruimte voor humor en ontspanning.

Ook bieden wij:

  • een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • een marktconform salaris op basis van je werkervaring en opleidingsniveau;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week;
  • volledige reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • leuke evenementen, waaronder diverse borrelactiviteiten en memorabele personeelsuitjes;
  • meer dan genoeg mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen;
  • een mooie werklocatie: de Pastorie naast de Sint Petrus kerk te Uden.


Wat vragen wij van jou?
Jij bent een zelfstandige, ambitieuze en daadkrachtige duizendpoot. Daarnaast heb je oog voor detail en sta je bekend om je nauwkeurige werkwijze. Je hebt je master diploma Notarieel Recht en hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring op het gebied van personen- en familierecht. Je bent  bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Bij Gerrits & van Gulick Notarissen word je uitgedaagd. Daarom is het van belang dat jij je graag vastbijt in complexere juridische vraagstukken. Ontwikkeling staat hoog op jouw agenda. Daarnaast ben je ambitieus, gedreven en welbespraakt. Je hebt affiniteit met Personen- en familierecht en beschikt over het inlevingsvermogen dat nodig is om de verwachtingen van cliënten te kunnen overtreffen.


Solliciteer op de vacature
Hebben wij je interesse gewekt? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen door je CV en motivatie te versturen naar pz@gvgn.nl

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 10 oktober 2023
Verloopdatum: 10/10/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Uden

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven