KienhuisHoving advocaten en notarissen zoekt een

(Kandidaat)notaris commercieel vastgoed Utrecht

Deel deze vacature:

Heb jij een goede opleiding gehad aan de Zuidas of soortgelijk, vind je het werken binnen het notariaat leuk, maar wil je (terug) naar Utrecht? Dan zoeken wij jou!

Onze praktijkgroep vastgoed groeit hard en heeft een focus op het gebied van projectontwikkeling in de Randstad. In dat verband werken wij op kwalitatief hoog niveau voor veel van de grootste projectontwikkelaars van Nederland, waarbij wij bij het gehele proces betrokken zijn. Daarnaast werken wij voor veel beleggers en andersoortige vastgoedpartijen. Als de zaak ingewikkeld wordt, komt men bij ons!

KienhuisHoving is een gerenommeerde juridische dienstverlener (full service) met vestigingen in het Utrechtse en in Enschede. Er wordt door ons nauw samengewerkt met collega’s van onder meer ondernemingsrecht, bouwrecht, huurrecht, omgevingsrecht en aanbestedingsrecht. Vanuit beide vestigingen adviseren en begeleiden wij ondernemingen, instellingen en overheden. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, net als een persoonlijke benadering. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 125 medewerkers.

Wat bieden wij?

  • Een leuk team met fijne collega’s
  • Goede work life balance
  • Uitdagend werk
  • Veel ruimte voor jouw ambities

Wat verwachten wij?

  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Je bent een enthousiaste teamspeler
  • Je wil jezelf ontwikkelen en bouwen aan een mooie praktijk

Interesse?

Neem dan contact op met Richard Schaefers, notaris commercieel vastgoed, tel. 06-13555569, of Hugo Hekket, manager P&O, tel. (088) 4804041, email: P&O@kienhuishoving.nl

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 10 mei 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Werken bij KienhuisHoving Als je er voor kiest om bij ons te komen werken, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat….
Scroll naar boven