Lely zoekt een

Legal Counsel

Deel deze vacature:

Wat ga je doen?
Lely’s in-house Legal Department breidt uit. Om ook in de toekomst de groei van Lely juridisch te kunnen ondersteunen zijn we op zoek naar een bedrijfsjurist. Een functie op het hoofdkantoor van Lely waarin je verschillende aspecten van de business gaat ondersteunen. Een uitdagende functie waarin veel groei mogelijk is en waarin gevoel voor de business en juridisch inzicht samenkomen. Lely is een dynamische multinational op het gebied van robotica en software in de agritech sector, waarbij duurzaamheid een cruciale rol speelt bij de innovaties.

De functie
Je maakt deel uit van het groeiende en enthousiaste Legal team van Lely, van waaruit wereldwijd alle activiteiten worden begeleid. Vanuit het hoofdkantoor op de Lely Campus begeleid je onder meer alle inkoopprocessen en adviseer je over een breed palet aan zaken, van mededingingsrecht en distributie tot technologie en privacy. Binnen het Legal team rapporteer je aan de General Counsel.

Je wilt de vertaalslag maken tussen Legal en Business en je hebt de wil om daarin nog heel veel te leren. Je bent vanaf dag één een sparring partner voor de onderdelen waarvoor je staat opgesteld en bent bereid om stap voor stap verder in de rol te groeien. Een prachtige rol die past bij een proactieve bedrijfsjurist die zich tot volwaardige business partner wil ontwikkelen in een groeiend Nederlands technologiebedrijf.

Niet alleen de Lely Campus in Maassluis verdubbelt dit jaar in grootte voor zowel hoofdkantoor als productie, ook de buitenlandse locaties van Lely groeien in hoog tempo met nieuwe landen en productinnovaties. Dat betekent veel kansen om als business-minded bedrijfsjurist in de frontlinie bij te dragen aan de groei van de business en aan innovatieve duurzame oplossingen voor de voedselvoorziening van de wereld.

Wat breng je mee?

 • Je hebt rond de 3 jaar relevante werkervaring, met een voorkeur voor een gerenommeerd advocatenkantoor of internationaal bedrijfsleven;
 • Je hebt ervaring met, of belangstelling voor, techniek en innovatie;
 • Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar iemand die pro-actief is en een echte self-starter. Je bent communicatief sterk, staat voor je werk en hebt overtuigingskracht. Je kunt omgaan met strakke deadlines maar durft ook om hulp te vragen.

Wat bieden we jou?

 • Je gaat aan de slag in een enthousiast en ambitieus team;
 • Werken in een internationale omgeving bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
 • Je komt te werken in een van de duurzaamste kantoren en productielocaties van Europa;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk met flexibiliteit in werktijden en werkplek in ons Future Way of Work principe;
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen met de mogelijkheid om per jaar 6 roostervrije dagen te verkopen;
 • Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen die je zonder verplichtingen kunt volgen;
 • Bedrijfsrestaurant met een rijk en gezond aanbod en daarnaast kan je genieten van de beste koffie bij onze beroemde espressobar met eigen barista;
 • #FitatLely programma met onder andere onze eigen Lely Gym, kosteloze deelname aan a.s.r. Vitality, waar je met bewegen punten en beloningen kunt scoren, en masterclasses op het gebied van Body, Mind of Food.

Om antwoord te kunnen geven op de uitdagingen voor 2050 is het van groot belang om verantwoord met mens, dier en milieu te blijven omgaan. Voor ons betekent het dat we een betrouwbare partner voor de lange termijn willen zijn voor onze klanten. En daarnaast willen we de wereld doorgeven aan de volgende generatie door het duurzaam ontwikkelen van onze producten. Jij kan een bijdrage leveren in het realiseren van deze droom.

Kortom: a Great Place to Work.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Lely
Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

Dat begon ruim 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 2,300 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dat doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd. Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 23 september 2022

Vacaturekenmerken

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Maassluis

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven