Legal Counsel

Deel deze vacature:

Onze opdrachtgevers willen uitbreiden, hun diensten verbeteren, zich specifieker focussen op een bepaald deel van de markt … en hebben een specialist nodig die uitzoekt of deze wensen juridisch-technisch haalbaar zijn en met welke kleine letters rekening moet worden gehouden.

Als Legal Counsel ben jij de trusted advisor die onze opdrachtgevers de benodigde adviezen geeft. Je hebt hiervoor kennis nodig van ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, privacyrecht en aansprakelijksheidsrecht. Ook weet jij alles op het gebied van compliance. Je bent een echte generalist en zet jouw kennis en expertise graag in bij een van onze opdrachtgevers. Ons netwerk is gevarieerd, dus je werkt aan uiteenlopende cases.

Jij bent iemand die proactief te werk gaat: het juridische probleem is nog niet half gesignaleerd, of jij hebt al een oplossing. Daarnaast ben jij iemand die goed is in het vergaren van informatie en belangrijke onderwerpen goed kunt overbrengen op partners en collega’s van verschillende organisatieniveaus.

Vereisten

Wij vinden het belangrijk dat jij als Legal Counsel beschikt over het volgende:

 • een wo-diploma Rechtsgeleerdheid (het is een pre als je een master hebt in Bedrijfsrecht of Ondernemingsrecht);
 • sterke communicatieve vaardigheden;
 • een goede beheersing van de Engelse taal;
 • uitstekende presentatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Brunel houden we van ambitie. Hoeveel ervaring je ook hebt, hoe gespecialiseerd je ook bent, bij ons krijg je alle tools om nóg beter te worden in je vak. Als je solliciteert op een van onze vacatures, word je meteen lid van de Brunel Legal Counsel Community. Binnen deze community krijg je een persoonlijke consultant toegewezen die verstand heeft van het vakgebied en samen met jou een carrièreplan opstelt. Om jezelf verder te ontwikkelen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een opleiding aan de Grotius Academie te volgen of te starten met een cursus of training bij OSR.

Daarnaast organiseren we binnen de community regelmatig vakgerelateerde events en bijeenkomsten om te sparren met andere juristen. Samen weten we immers meer.

Verder kun je rekenen op:

 • een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
 • aantrekkelijke bonuskansen;
  korting op verzekeringen en sportfaciliteiten;
 • een goede pensioenregeling via BeFrank;
 • 26 vakantiedagen per kalenderjaar bij een 40-urige werkweek en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
 • een vakantietoeslag van 8% per jaar.

Sluit je aan bij de Brunel Community

Als jurist wil je vooroplopen: de koploper zijn in je vak. Binnen de Brunel Legal Counsel Community krijg jij de kans om je soft skills en je kennis van je vakgebied te ontwikkelen, zodat jij het wezenlijke verschil kunt maken bij jouw opdrachtgever. Daarnaast bouw je een netwerk op van Legal Counsel-collega’s waarmee je kunt brainstormen over lastige juridische kwesties. Solliciteer op een van onze vacatures om direct lid te worden van onze community.

Wij helpen je ontwikkelen

Droom jij er ook van de beste te worden in jouw vakgebied? Of ambieer je die ene mooie functie? Wij kunnen je daarbij helpen! In onze Be Smart online leeromgeving vind je trainingen voor zowel hard en soft skills en werk je aan je eigen ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen de Community; een netwerk van vakgenoten met gave sessies, events, webinars en ongedwongen borrels. Een plek om met elkaar en van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren Brunellers. Met ruim 500 verschillende opdrachtgevers in tal van branches is er volop variatie aan opdrachten en projecten om je ambities te verwezenlijken.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 5 september 2023
Verloopdatum: 06/11/2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Randstad
Scroll naar boven