Invest-NL zoekt een

Deel deze vacature:

Over de functie

In de rol van Bestuurssecretaris Legal ben jij de rechterhand van de General Counsel/ Company Secretary en vervul jij een belangrijke rol in de coördinatie, voorbereiding en verslaglegging in de governance van Invest-NL. Je bent aanspreekpunt voor verschillende stakeholders, zoals het management team, de betrokken ministeries, de raad van commissarissen en zijn committees. Je organiseert de vergaderingen en zorgt voor verslaglegging en verwerking van besluiten en actiepunten. Hiernaast ben je voor een deel secretaris van het investment committee en leid je ook deze beraadslagingen in goede banen.

Het team (nu twee bestaande uit twee juristen) is tevens nauw betrokken bij de advies en investeringswerkzaamheden van Invest-NL, en ook hier zal je een deel van jouw tijd aan besteden. Daarbij zie je er, onder andere, op toe dat alle deals voldoen aan het wettelijke mandaat van Invest-NL en staatssteunregels.

Jij bent

Jij bent klaar voor een vervolgstap in jouw carrière en vindt het leuk om die stap te zetten bij een jonge onderneming met hoge ambities. Jij staat achter de missie en visie van Invest–NL en weet dit uit te dragen. Jij bent iemand die een nieuwe omgeving en nieuwe situaties snel eigen kan maken. Je werkt zelfstandig, communiceert gemakkelijk en hebt een positieve instelling. De functie vraagt een brede interesse en flexibiliteit om te schakelen naar verschillende rechtsgebieden of taken. Daarnaast ben je goed in planning en organisatie.

Jij hebt

  • Afgeronde academische opleiding Nederlands recht;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
  • Organisatorisch talent en een goede pen;
  • Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen het notariaat, de advocatuur of het bedrijfsleven;
  • Ervaring met de Nederlandse Corporate Governance Code en Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek is een pré;
  • Werkervaring in de transactiepraktijk en ervaring met mededingings- dan wel staatssteunrecht is een pré;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschift.

Wij bieden

Een jaarcontract van 36-40 uur per week. Parttime werkweek bespreekbaar.

Invest-NL wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor divers toptalent dat verschil wil maken. Een team waar je jezelf kunt zijn, waar iedereen gelijke kansen krijgt en alles uit zichzelf kan halen, ongeacht gender, afkomst, leeftijd of geaardheid. Diverse achtergronden en gezichtspunten maken ons sterker. Zo verankeren wij onszelf in de samenleving en groeit onze denkkracht.

Op ons kantoor in Amsterdam en thuis wordt gewerkt aan complexe (financiële) vraagstukken om Nederland duurzamer en innovatiever te maken. We zijn een organisatie met korte lijnen. Reken bij ons op een open en transparante sfeer, uitdagend werk, veel ruimte om te ontwikkelen, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Primair én secundair.

Ben jij degene die we zoeken?

Dan ontvangen we graag uiterlijk 24 maart 2022 je sollicitatie! Onze selectiegesprekken bestaan uit 2 rondes.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure en wordt uitgevoerd nádat we arbeidsvoorwaardelijk overeenstemming hebben bereikt.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 22 februari 2022
Verloopdatum: 24/03/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven