Letselschade jurist

Deel deze vacature:

Ter uitbreiding van  onze letselschade sectie zijn we op zoek naar een letselschade-jurist, bij voorkeur met  ervaring in de juridische dienstverlening op het gebied van letselschadezaken.

Ons kantoor
Cleerdin & Hamer Advocaten bestaat dit jaar 45 jaar. In al die jaren is één ding niet veranderd: wij vinden dat iedere cliënt de beste rechtsbijstand verdient en iedere zaak de beste verdediging. Om die reden werken bij Cleerdin & Hamer alleen specialisten. Op onze vier  vestigingen (Amsterdam – Almere –– Hilversum – Rotterdam) werken 47 advocaten binnen hun eigen expertise, maar met alle verschillende expertises in huis kunnen wij onze cliënten binnen kantoor bijstaan met al hun juridische problemen.

Onze letselschadesectie
Binnen ons kantoor is de letselschadesectie nog vrij nieuw maar door een toename van zaken, aan uitbreiding toe. Binnen de letselschadesectie houden wij ons bezig met diverse soorten letselschadezaken; o.a. verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische kunstfouten, letsel door politie-optreden, slachtofferzaken in het strafrecht etc. Daarnaast staan wij veel militairen bij die door hun werkzaamheden fysiek en/of psychisch letsel hebben opgelopen.

De Almeerse vestiging
Onze vestiging in Almere is gevestigd nabij het Centraal station en het centrum van Almere. We lunchen dagelijks samen en na het werk drinken we graag een borrel in een van de gezellige cafés (of op een van de terrassen) van Almere Centrum. We gaan vaak met elkaar op stap: het jaarlijkse kantoorweekend, wintersport en feestjes bij diverse gelegenheden. We hebben een hecht team dat elkaar binnen en buiten kantoor opzoekt.

Wat verwachten we van jou?
Ben je civielrechtelijk afgestudeerd, heb je kennis van het aansprakelijkheidsrecht en ben je bij voorkeur inmiddels werkzaam als letselschadejurist of wil jij je loopbaan voortzetten in deze richting?, In dat geval vragen wij jou om te solliciteren. Vertel in je sollicitatiebrief ook iets over jezelf. We houden ervan ons team aan te vullen en niet per se met mensen lijken op wat we al hebben. Ben je empathisch en als het nodig is pragmatisch, houd je er van om de zaken goed uit te zoeken en  kun je zelfstandig werken maar als het nodig is ook in teamverband, grote kans dat je bij ons past.

Wat bieden we je?
Afhankelijk van je leeftijd en werkervaring krijg je een marktconform salaris, gebaseerd op ons salarishuis met een pensioenvoorziening en een bonusregeling. Je krijgt goede begeleiding en opleidingen/cursussen om je vakkennis up to date te houden en je verder te ontwikkelen binnen de  letselschadepraktijk. Daarbij bieden we de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van advocaat, als de samenwerking ons beiden bevalt.

Je sollicitatie
We zouden je het liefst op korte termijn aan de sectie toevoegen, dus solliciteer zo snel mogelijk, via onze website of door je cv en motivatiebrief te sturen aan Sigriet Jongstra per e-mail: jongstra@cleerdin-hamer.nl. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 11 juli 2023
Verloopdatum: 11/09/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Almere
Scroll naar boven