Ministerie van Defensie zoekt een

Letselschade jurist (2x)

Ben jij een gedreven letselschadejurist, die mensgericht kan werken en proactief zoekt naar oplossingen? Het Dienstencentrum Juridische Dienstverlening is op zoek naar een ervaren letselschadejurist.

Deel deze vacature:

Letselschade jurist (2x)

Ministerie van Defensie

Functieomschrijving
Ben jij een gedreven letselschadejurist, die mensgericht kan werken en proactief zoekt naar oplossingen? Het Dienstencentrum Juridische Dienstverlening is op zoek naar een ervaren letselschadejurist. Je maakt onderdeel uit van een team waarbinnen je zelfstandig werkt aan veelal complexe dossiers van (voormalig) defensiemedewerkers en zet het dossier vanaf de eerste stap goed neer.

Functie-eisen

 • Je hebt een universitaire opleiding Nederlands recht afgerond, bij voorkeur in civielrechtelijke richting.
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid en in het bijzonder de behandeling van letselschadeclaims.
 • Je hebt aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring op gebied van behandeling van letselschadeclaims van de categorie middelzwaar tot zwaar letsel.
 • Ervaring op het gebied van schaderegelingen en ervaring met bestuursrechtelijke procedures is een pre.
 • Je bent analytisch sterk.
 • Je kunt mondeling en schriftelijk uitstekend communiceren.
 • Je hebt een zelfstandige, flexibele en resultaatgerichte instelling.
 • Je kunt goed werken onder druk.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.
Maandsalaris: Min €4.545 – Max. €6.237 (bruto)
Dienstverband: Vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 38

Overige arbeidsvoorwaarden
Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

Bijzonderheden

 • Wij zijn wereldwijd inzetbaar voor vrede en veiligheid. Een diversiteit in denkwijzen, perspectieven en kwaliteiten draagt bij aan het behalen van onze missie: “Beschermen wat ons dierbaar is.” Hiervoor zijn we nadrukkelijk op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan de diversiteit binnen Defensie.
 • Defensie zet zich ook in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Sta jij geregistreerd in het doelgroepenregister, dan nodigen we ook jou uit om te reageren!
 • Je sollicitatiebescheiden worden uiterlijk drie maanden na afronding van de selectieprocedure vernietigd. Deze termijn is langer dan de standaardtermijn die de Algemene verordening gegevensbescherming voorschrijft. Deze langere termijn is nodig voor het geval er door een interne kandidaat een bezwaar- en/of beroepsprocedure wordt gestart.

Solliciteren?
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 23 april 2024
Verloopdatum: 13/05/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht

Salarisindicatie

€4545 - €6237
Scroll naar boven