Ondernemende advocaat arbeidsrecht

Deel deze vacature:

Werk jij mee aan onze uitdagende groeiambities?

Bierman advocaten staat bekend vanwege haar indrukwekkende zaken. Het team is deskundig en volhardend, maar houdt altijd oog voor de menselijke relatie. We hebben ambitieuze groeiplannen die we samen met een daadkrachtige specialist arbeidsrecht willen realiseren. Als expert behandel je bij ons niet alleen zaken. Als leider heb je een neus voor kansen en een tomeloze inzet om de sectie arbeidsrecht verder vorm te geven. Regelmatig hebben wij zaken in behandeling die op landelijk niveau aandacht krijgen. Ben jij de veelzijdige specialist die wij zoeken?

Wie ben jij?

Arbeidsrecht is presteren op de top van je kunnen. Je moet altijd alert zijn. Jij voelt feilloos aan wanneer een ondernemer hulp nodig heeft op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsinrichting. Zelfs voordat het probleem zich aandient. Je adviseert proactief over nieuwe wetgeving en ontwikkelingen en gaat een complexe juridische procedure niet uit de weg.

Als gedreven arbeidsrechtadvocaat ben jij gewend – of heb je de ambitie – om op hoog niveau te acteren. Verder is het voor jou vanzelfsprekend dat je praktische oplossingen voor ogen houdt. Je spreekt de taal van de grote(re) MKB-ondernemers. Je werkt immers niet vóór maar mét de ondernemer. Jij bent proactief en werkt aan jouw praktijk alsof het je eigen onderneming is. Kortom, de groeipotentie is er. De ambitie ook. Durf jij de uitdaging aan?

Zo ja, dan moeten we ook dit nog kwijt: je bent niet alleen een geduchte tegenstander in het werkveld, maar ook aan onze tafeltennistafel. Jij weet niet alleen cliënten, maar ook collega’s op een motiverende manier uit te dagen. Onze cultuur is open en informeel. Soms is het nodig wat harder te werken, maar een gezonde work-life balance gaat altijd voor.

Wat bieden wij?

Wanneer jij je aansluit bij team Bierman Advocaten, krijg jij – naast het gebruikelijke maar ook aantrekkelijke pakket arbeidsvoorwaarden – een salaris dat aansluit bij het hierboven geschetste profiel. Dit betekent dat wij tenminste concurrerend zijn met spelers van vergelijkbare omvang die zich in de Randstad bevinden. Een goede werksfeer en ontspanning vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren wij ieder jaar kantooractiviteiten, zoals de wintersportreis, kantooruitjes en een kantoorbarbecue. Onze werkweek sluiten wij af met een vrijmibo (en geregeld ook domibo voor de parttimers). Wil je weten wat ons nog meer een aantrekkelijke werkgever maakt, lees dan enkele medewerkersverhalen.

Hebben we je geraakt?

Laat het ons weten. Je kunt je motivatiebrief, eventuele cijferlijst(en), cv (en eventuele andere relevante documenten) sturen naar solliciteer@bierman.nl. Enthousiast geworden, maar wil je meer informatie over wat de functie inhoudt? Neem dan contact op met Marike Boersen. Marike weet als geen ander wat de functie behelst en kan zeker antwoord geven op al jouw vragen!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 14 april 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Tiel

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven