CPO zoekt een

Opleidingsmanager

Deel deze vacature:

Wil jij bijdragen aan een leven lang leren voor juristen en ben je op zoek naar een dynamische en ondernemende functie? Sta je stevig in je schoenen? Ben jij bekend met een juridische omgeving en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kwalitiatief hoogwaardige cursussen en opleidingen voor ervaren juristen? Heb jij de leidinggevende kwaliteiten en vaardigheden in huis om het beste uit jouw team te halen? Dan is de functie van opleidingsmanager bij het CPO de perfecte baan voor jou!

Als opleidingsmanager initieer en ontwikkel je kwalitatief hoogwaardige cursus- en opleidingsactiviteiten. Dit kan zijn in een open inschrijvingsaanbod of als InCompany traject voor externe opdrachtgevers zoals advocaten- en notariskantoren, bankinstellingen, gemeenten en de rechterlijke macht of beroeps- of specialisatieopleidingen in opdracht van een stichting.

Je (ver)kent de markt, ziet de ontwikkelingen in de juridische praktijk en vertaalt deze snel en doelgericht naar een relevant opleidingsaanbod. Je draagt mede zorg voor het acquisitiebeleid en denkt mee over de marketing en communicatie van het CPO. Dit alles doe je binnen de vastgestelde doelstellingen van het CPO, waarbij kwaliteit en inhoud voorop staan. Je werkt direct samen met meerdere opleidingsmanagers van het CPO met vergelijkbare verantwoordelijkheden.

Profiel

 • Je hebt succesvol een wo-opleiding afgerond.
 • Je beschikt over relevante werkervaring in een juridische omgeving. Bij voorkeur ben je jurist.
 • Je bent resultaat- en klantgericht en initiatiefrijk. Je bent een netwerker pur sang.
 • Je hebt een energieke ondernemersgeest en kennis van en een stevig netwerk in de juridische wereld.
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van onderwijs, inclusief de implementatie van ICT in het onderwijs (e-didaktiek).
 • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten en vaardigheden om jouw team te motiveren, ondersteunen en faciliteren om de gewenste resultaten te bereiken.

Wij zijn

Het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO) verzorgt, als onderdeel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, een breed aanbod aan postacademisch onderwijs voor praktijkjuristen. Daarbij is de inzet van topdocenten het uitgangspunt. Onze missie is: constant relevant zijn voor de rechtspraktijk in Nederland. Dat betekent dat iedereen die zaken doet met het CPO deze relevantie ervaart, zowel in de inhoud als in de vorm van het onderwijs en in de service die het CPO daaromheen biedt.

Als CPO ontwikkelen en organiseren we een breed en hoogstaand aanbod aan juridisch onderwijs. Denk hierbij aan specialisatieopleidingen, diverse beroepsopleidingen zoals die voor advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen, kort-cyclische cursussen, symposia en maatwerkcursussen voor een breed scala aan zakelijke klanten. Daarnaast zijn wij opleidingspartner voor diverse verenigingen en organisaties in het juridische werkveld.

Het is onze visie dat we bovenstaande pas goed kunnen doen als ons onderwijs en dus ook wijzelf volop in ontwikkeling zijn en blijven. Het CPO richt zich daarom voortdurend op kwaliteit, creativiteit en innovatie. Bij het CPO werken ruim 90 mensen. Wij streven ernaar om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn met al haar diversiteit. Daarom letten we daar bij de werving van nieuwe collega’s goed op.

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Wij bieden

 • Een dienstverband van 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 4.629 en maximaal € 5.943 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 12).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden

Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Meer weten?

Neem met inhoudelijke vragen over de functie contact op met Jacob de Boer, directeur bedrijfsvoering via 06 18 72 73 72 of j.deboer@cpo.ru.nl.

Praktische informatie en solliciteren

Je kunt uiterlijk solliciteren op 31 mei 2022. Dit kan uitsluitend via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Jacob de Boer. Vul het sollicitatieformulier in en voeg de volgende bijlagen toe:
 • Een motivatiebrief.
 • Je cv.
Je treedt bij voorkeur zo snel mogelijk in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 18 mei 2022
Verloopdatum: 31/05/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Nijmegen

Provincie

Gelderland

Salarisindicatie

Max. € 5.943

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….
Scroll naar boven