Paralegal Corporate Notariaat

Wij hebben plek voor een ervaren corporate paralegal ter versterking van ons notariële team. Zowel (kandidaat-)notarissen als cliënten kunnen op jouw expertise rekenen. Heb jij ruime ervaring op het gebied van het (notariële) ondernemingsrecht? Solliciteer dan nu bij ons als corporate paralegal! Bij Greenberg Traurig werk je op het allerhoogste niveau mee aan internationale en uitdagende zaken, adviseer je cliënten die tot de top van het bedrijfsleven horen en maak je onderdeel uit van een jonge, ondernemende en bovenal gezellige club mensen.

Deel deze vacature:

HET TEAM

Je gaat onderdeel uitmaken van een ambitieus team, op dit moment bestaande uit zes (kandidaat-)notarissen. Daarnaast werk je op dagelijkse basis samen met (internationale) collega’s uit andere praktijkgroepen, zoals de praktijkgroepen Finance & Restructuring en Corporate M&A.

DE FUNCTIE

Als corporate paralegal binnen ons notariële team heb je een divers takenpakket. Je behandelt zelfstandig ondernemingsrechtelijke dossiers onder de supervisie van een van de (kandidaat-) notarissen. Je moet hierbij denken aan oprichtingen van rechtspersonen, (grensoverschrijdende) juridische fusies en splitsingen, leveringen van aandelen en corporate housekeeping werkzaamheden. Daarnaast heb je ook regelmatig zelfstandig contact met cliënten.

Deze vacature is echt iets voor jou, want je:

  • Minimaal 10 jaar ervaring als corporate paralegal in het notariaat;
  • Hebt uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bent zelfstandig, cliëntgericht en secuur;
  • Bent ondernemend, betrokken en een teamspeler.

ONS AANBOD

Werken bij Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie. Je komt te werken in Valley, het iconische kantoorgebouw aan de Amsterdamse Zuidas dat in 2022 is uitgeroepen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Dit bieden wij je:

  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card (zeven dagen per week onbeperkt met al het OV door heel Nederland) of een leasefiets t.w.v. € 3.000,-;
  • Dagelijks een gratis gezonde lunch;
  • 20% korting op alle sportscholen die zijn aangesloten bij Urban Gym Group.

HET KANTOOR

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 45 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 5 juli 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven