Vurich zoekt een

Paralegal

Vurich zoekt een paralegal (losse opdrachten) en gerechtsdeurwaarder. Wil jij fulltime werken met advocaten in procedures die ertoe doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vurich is succesvolle snelgroeiende legal start-up in Amsterdam. De enige gerechtsdeurwaarder die puur werkt voor de advocaat. Een boetiekkantoor met torenhoge ambities. Wij zijn op zoek naar een Paralegal (losse opdrachten). Vurich bedient nu al meer dan de helft van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Met jou willen we de groei doorzetten. Altijd volgens de regels maar wel met een fikse dosis karakter en gegronde eigenwijsheid.

Werken bij Vurich

Werken bij Vurich is een unieke kans. Je wordt onderdeel van een jong en aanstekelijk enthousiast team met torenhoge ambities.

In je pauze een rondje Artis. Na het werk een biertje bij Brouwerij ‘t IJ. En tussendoor de mooiste klussen. Onveilige zonnepanelen buiten de EER houden, beslag leggen op diamanten, kunst of raketten en het veilig stellen van vorderingen van miljarden. Just another day at the office. De week sluiten we af met een borrel in ons eigen cafeetje. Doe je mee? Wij zoeken versterking!

Functieomschrijving

Als paralegal of deurwaarder bij Vurich zit je in team losse opdrachten. Jouw taak is het voorbereiden, maken en controleren van alle soorten exploten en beslagacties. En omdat we alleen werken voor advocaten, kom je de mooiste dingen tegen. Van dagvaardingen en faillissementsoproepen tot internationale kwesties en beslagen van miljarden. De belangen zijn groot, de druk is stevig. Je adviseert advocaten over bijzondere betekeningen, beslagen en geschillen die tijdens de tenuitvoerlegging kunnen ontstaan. Ook over het traceren, veiligstellen en uitwinnen van vermogen. Of het nu gaat om een eenvoudig beslag of grote klussen in teamverband.

Jouw profiel

Vind je het vak mooi maar ben je toe aan verdieping? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je nog geen ervaring? Geen enkel probleem! Ervaring is geen voorwaarde. Passie wel. We hebben een hectische praktijk en de uitzondering is bij ons de regel. Dat betekent dat je flexibel moet zijn en verder moet willen en kunnen denken. Het past bij je ontdekkende aard om alle mogelijkheden die de wet biedt te willen kennen, verkennen en benutten. Snelheid en het duidelijk in kunnen nemen van standpunten is daarbij van groot belang. Natuurlijk ben je uiterst secuur: we werken aan vorderingen van miljarden en dat moet goed tot achter de komma.

Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met advocaten te werken en het uiterste wilt geven om in te staan voor recht en rechtvaardigheid. Je hebt een afgeronde opleiding op wo of hbo niveau en uiteraard een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Los van een goed salaris en flexibele werktijden, krijg je bij ons een fantastische kans om in teamverband mee te bouwen aan een kantoor in de top van de markt. Daarnaast ga je deelnemen aan een opleidingsprogramma dat zowel in omvang als diepgang uniek is in de markt. Je werkt op een prachtige plek in Amsterdam (Artis, Brouwerij ‘t IJ en het Oosterpark zijn onze buren) in een jong en aanstekelijk enthousiast team. We hebben zelfs ons eigen cafeetje voor de vrijdagmiddagborrel.

Contactgegevens

We leren je graag persoonlijk kennen. Denk je dat je een goede kandidaat bent voor ons nieuwe team, dan ontvangen wij graag je CV met motivatie. Hoe Vurich ben jij?

Voor online solliciteren, kijk op onze website.

Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar mr. Sjef van der Putten of klik op de link

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 15 december 2020

Vacaturekenmerken

Functie type

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top