Sales Consultant Legal

Deel deze vacature:

Functieomschrijving: Sales Consultant Legal

Brunel, dat ben jij!

Brunel Legal heeft zichzelf als ambitie gesteld om ‘’Het Juristenbedrijf van Nederland’’ te zijn. Een ambitieuze doelstelling maar binnen handbereik! De juridische wereld is volop in beweging, net zoals Brunel. Wij geloven in hard werken en plezier maken, de beste willen zijn in alles wat wij doen!

Werken bij Brunel kan je op verschillende plekken. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht of hybride werken vanuit huis!

Als sales consultant verdiep jij je in de wereld van juridische uitdagingen, je bent op de hoogste van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en neemt hierbij jouw rol als strategische partner naar onze klanten. Jij luistert, anticipeert en adviseert.

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een netwerk van juristen. De specialisten met wie jij samenwerkt dragen bij aan de juridische ontwikkelingen in de markt. In de rol van sales consultant ben jij de sparringpartner voor onze opdrachtgevers en vertrouwd loopbaancoach voor onze specialisten. Daarom zoeken we resultaatgerichte sales professionals met interesse in het juridische vakgebied en mensen. Vanuit die interesse bouw je sterke relaties met opdrachtgevers en specialisten en ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van je eigen business.

– Mansur Popal

Vereisten

Wat wij belangrijk vinden is dat je ondernemend bent en prioriteiten weet te stellen. Je krijgt veel vrijheid in jouw manier van werken zolang je resultaten boekt met een focus op kwaliteit. Je bent loyaal naar je collega’s, specialisten en klanten. Deskundig, sociaal en betrokken.

Daarnaast zien wij graag dat je:- Een opleiding (HB)/WO) hebt gevolgd in de richting Juridisch en/of Management.- In staat ben sales te bedrijven vanuit inhoud- Een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel bezit
– Graag wil ondernemen, kansen wil benutten en wil groeien in je functie en ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je alle kansen om succesvol te worden als sales professional in jouw vakgebied. Je volgt bij start, na een gave kick-off, een op maat gemaakt opleidingstraject dat wordt verzorgd door gerenommeerde instituten en interne trainingen door eigen Brunel trainers. Dit stelt je in staat de regie te pakken over je eigen carrière en continu aan het roer te staan van je persoonlijke ontwikkeling. Zo vaar je vanaf het begin van je Brunel carrière scherp aan de wind.

Een kleine greep uit onze arbeidvoorwaarden:- €2400 – €3750 euro brutosalaris per maand- Bonus die wel kan oplopen tot 100% van een jaarsalaris- 26 + 14* vakantiedagen per jaar (*van je bonus kan je tot 14 dagen bijkopen).- Leaseauto- Gefaciliteerde thuiswerkplek.- Toegang tot de Brunel Academy,dé plek om te leren en ontwikkelen. – Maak kans op een skireis naar Oostenrijk met jouw hele team.- Hét jaarlijkse Brunel feest dat je de rest van je carrière niet meer vergeet.

Sluit je aan bij de Brunel Community

Stap je bij ons in, dan ben je altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten. Waar we in 1975 voor het eerst een baan vonden voor een ingenieur, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf dat in veel meer branches werkt dan in de engineering. Onze klanten kloppen bijvoorbeeld regelmatig aan voor juridisch geschoolde professionals die alles weten over een specifiek onderdeel van de rechtswetenschap. Zeker omdat ze weten dat wetten veranderlijk zijn, en dat alleen experts weten hoe je hier effectief mee omgaat. Experts zoals jij. Dus, zie jij deze baan wel zitten? Solliciteer dan direct!

Wij helpen je ontwikkelen

Droom jij er ook van de beste te worden in jouw vakgebied? Of ambieer je die ene mooie functie? Wij kunnen je daarbij helpen! In onze Be Smart online leeromgeving vind je trainingen voor zowel hard en soft skills en werk je aan je eigen ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen de Community; een netwerk van vakgenoten met gave sessies, events, webinars en ongedwongen borrels. Een plek om met elkaar en van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren Brunellers. Met ruim 500 verschillende opdrachtgevers in tal van branches is er volop variatie aan opdrachten en projecten om je ambities te verwezenlijken.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 6 februari 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Randstad

Salarisindicatie

€2400 - €3750 euro brutosalaris per maand
Scroll naar boven