Sales Consultant Legal

Deel deze vacature:

Functieomschrijving: Sales Consultant Legal

Voor Brunel Legal zijn wij op zoek naar Sales Consultants in de regio Amsterdam maar ook Rotterdam, Den Haag en Utrecht behoort tot de mogelijkheden!

Als sales consultant verdiep jij je in de wereld van juridische uitdagingen, je bent op de hoogste van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en neemt hierbij jouw rol als strategische partner naar onze klanten. Jij luistert, anticipeert en adviseert.

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een netwerk van juristen. De specialisten met wie jij samenwerkt dragen bij aan de juridische ontwikkelingen in de markt. In de rol van sales consultant ben jij de sparringpartner voor onze opdrachtgevers en vertrouwd loopbaancoach voor onze specialisten. Daarom zoeken we resultaatgerichte sales professionals met interesse in het juridische vakgebied en mensen. Vanuit die interesse bouw je sterke relaties met opdrachtgevers en specialisten en ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van je eigen business.

Vereisten

Wat wij belangrijk vinden is dat je ondernemend bent en prioriteiten weet te stellen. Je krijgt veel vrijheid in jouw manier van werken zolang je resultaten boekt met een focus op kwaliteit. Je bent loyaal naar je collega’s, specialisten en klanten. Deskundig, sociaal en betrokken. Daarnaast zien we graag dat je:

 • een opleiding (HBO/WO) hebt gevolgd in de richting Juridisch en/of Management;
 • een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel bezit;
 • graag wil ondernemen, kansen wil benutten en wil groeien in je functie en ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je alle kansen om succesvol te worden als sales professional in jouw vakgebied. Je volgt bij start, na een gave kick-off, een op maat gemaakt opleidingstraject dat wordt verzorgd door gerenommeerde opleiding instituten en interne trainingen door eigen Brunel trainers. Dit stelt je in staat de regie te pakken over je eigen carrière en continu aan het roer te staan van je persoonlijke ontwikkeling. Zo vaar je vanaf het begin van je Brunel carrière scherp aan de wind.

Een kleine greep uit onze arbeidvoorwaarden:

 • €2400 – €3750 euro brutosalaris per maand;
 • Bonus die wel kan oplopen tot 100% van een jaarsalaris;
 • 26 + 14* vakantiedagen per jaar (*van je bonus kan je tot 14 dagen bijkopen);
 • Leaseauto, Iphone & Surface Laptop;
 • Gefaciliteerde thuiswerkplek, (bureau, stoel, docking station en nog veel meer) zodat jij in staat bent om Hybride te werken bij Brunel;
 • Additioneel opleidingsbudget, naast de al beschikbare opleidingen en trainingen ontvang je ook een vrij opleidingsbudget waarbij jij zelf bepaalt waarin jij jezelf gaat ontwikkelen;
 • Maak kans op een skireis naar Oostenrijk met jouw hele team;
 • Hét jaarlijkse Brunel feest dat je de rest van je carrière niet meer vergeet.

Sluit je aan bij de Brunel Community

Mensen. Dáár draait alles om bij Brunel. Onze interne medewerkers, specialisten, klanten en de samenleving. Dat merk je meteen. Aan de manier waarop we met elkaar omgaan, onze open mind en onze betrokkenheid bij de maatschappij. Je merkt het ook aan de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Brunel is een kennisinstituut en een carrièrebedrijf. Wij gaan voor een leven lang leren, want daar wordt iedereen beter van. Waar ben jij nieuwsgierig naar, welke skills wil jij leren en welke waarde wil jij toevoegen? Jij bepaalt zelf de stappen in jouw ontwikkeling en carrière. Brunel begeleidt jou daar vervolgens graag bij. Zo initiëren onze mensen de impact die zij willen maken als persoon en wij als organisatie. Dat geeft energie.

Wij helpen je ontwikkelen

Droom jij er ook van de beste te worden in jouw vakgebied? Of ambieer je die ene mooie functie? Wij kunnen je daarbij helpen! In onze Be Smart online leeromgeving vind je trainingen voor zowel hard en soft skills en werk je aan je eigen ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen de Community; een netwerk van vakgenoten met gave sessies, events, webinars en ongedwongen borrels. Een plek om met elkaar en van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren Brunellers. Met ruim 500 verschillende opdrachtgevers in tal van branches is er volop variatie aan opdrachten en projecten om je ambities te verwezenlijken.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 14 november 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Randstad
Scroll naar boven