Secretaresse

Deel deze vacature:

Functieomschrijving

Voor de vestiging Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren secretaresse voor 40 uur in de week. Het secretariaat ondersteunt de advocaten die werkzaam zijn in verschillende rechtsgebieden. Strafrecht, arbeidsrecht, vastgoed, vreemdelingenrecht zijn de grootste secties binnen ons kantoor. Het team bestaat uit advocaten, het secretariaat en de receptionisten. Er is sprake van een hecht team dat naast een hoog niveau van dienstverlening en juridische kennis ook veel belang hecht aan een persoonlijke en nauwe onderlinge samenwerking.

Het kantoor

Cleerdin & Hamer advocaten bestaat inmiddels 45 jaar. Wat ooit is begonnen als buurtkantoor in een serie voormalige huizen en winkels in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot een ambitieus advocatenkantoor met bijna 50 advocaten, verspreid over 3 vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. Er werken louter specialisten. Ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke bijstand mag verwachten. De advocaten worden ondersteund door een solide secretariaat en moderne ICT-toepassingen.

Het profiel

Je bent een secretaresse met ervaring in de juridische dienstverlening, ervaring in de advocatuur is een pré. Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam. Je bent collegiaal, stressbestendig en accuraat. Je werkt en denkt pragmatisch, bent bereid hard te werken en hebt een flexibele instelling.

Wij bieden

  • een functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden
  • een marktconform salaris
  • een dynamische, veeleisende, maar informele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • een veelzijdigheid aan leuke kantoorevenementen (omdat wij ontspanning na hard werken ook belangrijk vinden)

Reageren

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief en CV op korte termijn aan ons te versturen. De brieven kunnen worden gericht aan mevr. A.J. (Jeannette) Pellicaan (pellicaan@cleerdin-hamer.nl) Op basis van de sollicitaties maken wij zo spoedig mogelijk een selectie en zullen we je al dan niet uitnodigen voor een gesprek.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 28 juni 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven