Senior advocaat arbeidsrecht

Deel deze vacature:

Ben jij toe aan een nieuwe stap en heb je de ambitie om partner te worden bij een middelgroot kantoor? Heb je je eigen kantoor, maar wil je toch liever onderdeel zijn van een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Het werk op onze arbeidsrechtsectie is nooit saai. De ene dag adviseer je een HR-afdeling, de andere dag sta je een ontslagen bestuurder, een expat/international of een ondernemingsraad bij. Binnen de sectie zal je je bezighouden met de meer complexe arbeidsrechtelijke kwesties. Meer voor werkgevers dan voor werknemers. Jouw werk zal met name internationaal georiënteerd zijn. Bij GMW krijg je de ruimte om vakkennis te delen door te publiceren en als je wilt jonge advocaten op te leiden.

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Iedere dag weer. Jij bent ook gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent communicatief en commercieel ingesteld.  Verder weet je van aanpakken. Je helpt mee om de sectie Arbeidsrecht verder te ontwikkelen/ te laten groeien en bent in staat cliënten binnen te halen en te behouden. Belangrijk: jij bent een teamspeler en een plezierige collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Wat we ook graag zien:

 • Je hebt minstens acht jaar relevante ervaring als arbeidsrechtadvocaat (bij voorkeur met een afgeronde specialisatie-opleiding).
 • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engels taal is uitstekend.
 • Je staat sterk in je schoenen.
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
 • Je hebt een commerciële instelling, bent enthousiast en ambitieus.
 • Je werkt mee aan de ontwikkeling en groei van de sectie.

Hier word jij blij van

 • Een uitdagende, interessante en afwisselende praktijk.
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden, naast een prima salaris en pensioen, zoals geboorteverlof voor mannen, flexibele werktijden (werken wanneer en waar je wilt), “vandaag-even-niet dagen”, de mogelijkheid om een half jaar onbetaald verlof te nemen als je langer dan 5 jaar bij ons werkt en het volgen van een niet-inhoudelijke cursus, bijv. een cursus meditatie om de geest fit te houden.
 • Toekomstperspectief, waaronder de mogelijkheid om (associate-) partner te worden.
 • Een prettige werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
 • Een uitstekende balans tussen werk en privé.
 • Vel ruimte voor eigen initiatief.
 • Werken met aardige collega’s, in een mooi monumentaal pand, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichterbij bij het strand kun je niet werken.

Dit zijn wij

GMW is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag dat voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

Wij richten ons op Arbeids- en PensioenrechtVastgoed– en HuurrechtFamilie- en ErfrechtOndernemings– en Vennootschapsrecht en Insolventierecht en Herstructurering.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar Moniek Lunenburg (werkenbij@gmw.nl). Voor vragen kan je bellen met Godelijn Boonman (partner arbeidsrecht) op het nummer 06-27170715.

Onze sollicitatieprocedure is anoniem

Wanneer je solliciteert op een vacature van GMW advocaten, solliciteer je automatisch anoniem. Dit betekent dat er onderdelen van je sollicitatie worden geanonimiseerd. Het gaat dan om je nationaliteit, geboortedatum, burgerlijke staat, adres, e-mailadres, naam en geslacht. Ook krijgen we geen foto te zien. Pas wanneer je bent geselecteerd om op gesprek te komen, krijgt de selectiecommissie inzicht in de gegevens.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt, waarbij de hiervoor genoemde onderdelen geen (onbewuste) rol spelen bij de selectie. Ook vinden wij het van belang dat GMW advocaten een goede afspiegeling is van de maatschappij.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 8 juli 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Scroll naar boven