MannaertsAppels Advocaten zoekt een

(Senior) Advocaat-Medewerker Vastgoed

Deel deze vacature:

Over ons

MannaertsAppels Advocaten is een modern en ambitieus advocatenkantoor waarin ondernemende advocaten samenwerken voor én met ondernemende cliënten. Wij adviseren, procederen en organiseren voor onze cliënten. Dat doen we snel, praktisch en gericht op het vinden van een oplossing. Met 40 medewerkers (waarvan 24 advocaten) werken wij vanuit onze vestigingen gelegen in het centrum van Tilburg en Breda. Wij richten ons op vastgoed, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheid & letselschade. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook over de landsgrenzen.

De sectie vastgoed van MannaertsAppels Advocaten is actief op het gebied van huurrecht, bouwrecht, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, koop en alles wat met onroerende zaken te maken heeft. De zes advocaten van de sectie werken op bovengenoemde rechtsgebieden voor onder andere bouwbedrijven, woningcorporaties, projectontwikkelaars, VVE’s, installatiebedrijven en voor opdrachtgevers van deze partijen.

Over de functie van (Senior) Advocaat-Medewerker Vastgoed

Van een (senior) advocaat-medewerker vastgoed verwachten wij naast specialistische kennis van en ervaring met één of meerdere van bovengenoemde rechtsgebieden, dat je commercieel en ondernemend bent ingesteld en dat je in staat bent om op tactisch en strategisch niveau te klankborden met cliënten. Je beschikt over een relevant netwerk en ziet het als een uitdaging om dit op korte termijn verder uit te breiden. We beschikken over een professionele organisatie, die je daarbij ondersteunt.

Jouw profiel

 • Je bent een gedreven advocaat met tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over specialistische kennis en ervaring op één of meer van de rechtsgebieden binnen onze sectie en hebt bij voorkeur een specialisatie-opleiding gevolgd dan wel bent bereid die te volgen;
 • Je bent sterk in het bouwen en onderhouden van een persoonlijke relatie met cliënten;
 • Je begrijpt de wensen van je cliënten, beschikt over originele en creatieve inzichten en vertaalt de juridische theorie naar praktisch toepasbare oplossingen;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je standplaats is kantoor Tilburg, maar je bent tevens bereid om vanuit onze vestiging in Breda werkzaam te zijn en daarbij een actieve rol te vervullen.

Wat biedt MannaertsAppels Advocaten jou?

 • Een goed salaris (tussen €50.000 en €90.000 per jaar op fulltime basis) en daarnaast marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De ruimte en de middelen om een praktijk uit te bouwen en daarbij eigen accenten aan te brengen;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te vallen;
 • Een plaats in een team van ambitieuze, enthousiaste advocaten die weten wat ze kunnen;
 • Een professioneel geleid kantoor dat realistische uren- en omzettargets stelt.

Ben jij enthousiast?

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en CV naar Peter van Dijk (Kantoordirecteur) via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Bram van Dun (partner en advocaat) via 06-18399606.

Meer informatie over MannaertsAppels, de advocaten en hun werkzaamheden is tenslotte te vinden op www.mannaertsappels.nl.

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. In dit ontwikkelassessment worden talenten en competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 10 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Tilburg

Provincie

Noord-Brabant

Salarisindicatie

Max. €90.000 per jaar
Scroll naar boven