Gemeente Den Helder zoekt een

Senior allround juridisch adviseur

Deel deze vacature:

Senior allround juridisch adviseur

24-36 uur | Den Helder

Juridisch baken

Word jij enthousiast van een uitdagend juridisch vraagstuk en lijkt het je wat om dwars door de organisatie heen dossiers op te pakken?

Als jij het leuk vindt om als één van de juridische bakens in de organisatie te fungeren waarbij jij op basis van jouw expertise en ervaring meerwaarde kan bieden, dan is deze nieuwe functie iets voor jou!

Als Senior allround juridisch adviseur ben jij onze juridisch expert die daar waar nodig (tijdelijk) aanhaakt in verschillende teams. Je bent op een breed palet van rechtsgebieden inzetbaar. Geen dag is hetzelfde: jij schakelt moeiteloos van stevige juridische advisering naar het eigenhandig opstellen van juridische producten (zoals overeenkomsten, beschikkingen en processtukken). Ook vertegenwoordig jij de gemeente in en buiten rechte, zowel in formele juridische procedures als in minnelijke onderhandelingstrajecten. Waar nodig werk jij hierbij samen met onze huisadvocaten.

Het is een nieuwe functie waarbij je op basis van flexibiliteit wordt ingezet op de rechtsgebieden waar jouw inzet het meest nodig is. Dit kan variëren. In overleg met jou wordt de functie verder worden vormgegeven.

Je doet je werk op een kwalitatief hoogwaardig juridisch niveau. Je hebt oog voor de politiek-bestuurlijke en maatschappelijke belangen bij de juridische vraagstukken waar jij je mee bezig houdt.

Wij vragen

Je bent een ervaren juridisch professional met een universitair werk- en denkniveau. Je hebt een gedegen bestuursrechtelijke achtergrond, maar hebt tevens kennis van en ervaring met privaatrecht. Specialistische kennis binnen het bestuursrecht, zoals het omgevingsrecht of socialezekerheidsrecht, is een pré.

Je hebt hart voor de publieke zaak, bent politiek sensitief en hebt oog voor verhoudingen binnen een gemeente.  Je toont eigenaarschap, bent resultaatgericht en weet prioriteiten te stellen. Je bent een teamspeler. Je bent in staat jouw eigen standpunt kenbaar maken, terwijl je daarbij oog hebt voor de belangen om je heen. Ben je proactief, kritisch en kun je buiten de gebaande paden denken? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega.

Wat bieden wij jou?

Een team met collega’s die hart hebben voor hun vak én de publieke zaak. Wij werken in een informele sfeer met elkaar samen.

Duidelijke taal voor iedereen

  • Maximaal € 6.103,00 per maand op fulltimebasis (36 uur) + ruim keuzebudget;
  • 24 – 36 uur per week;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een gemeente of provincie;
  • Flexibele werktijden en ruime thuiswerkmogelijkheden;
  • Blijf jezelf ontwikkelen en maak gebruik van de opleidingsmogelijkheden.

Juridisch Team

Het juridisch team van Den Helder bestaat uit 12 door de wol geverfde, tikje eigenwijze en zeer betrokken collega’s. De sfeer is net als in de hele organisatie informeel en we helpen elkaar graag verder.

Wil je solliciteren? Heb je vragen?

Wil je solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton voor 23-01-2023. Wil je liever eerst wat meer informatie? Bel dan onze Strategisch juridisch adviseurs Tanja Holman (06-50086187) of Bernadette Slijkerman (06-50086032). Nemen zij niet op? Spreek je gegevens in en Tanja of Bernadette belt je zo snel mogelijk terug.

Wil je meer weten over werken bij de gemeente Den Helder? Kijk dan op www.denhelder.nl/vacatures.

Den Helder. De stad van acht kilometer strand, zee en duinen. Een stad vol bijzondere culturele en historische rijkdommen. Den Helder ontwikkelt zich in hoog tempo en heeft ambitieuze plannen om het woonklimaat, de werkgelegenheid, de energietransitie en het toerisme een extra impuls te geven. De komende jaren investeren we in de stad en de omgeving en bouwen ook verder aan onze eigen organisatie.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 22 december 2022
Verloopdatum: 23/01/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Helder

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

Max. €6.103,-
Scroll naar boven