Omnius Juristen zoekt een

Senior jurist

Ben jij een ervaren jurist met een sterk analytisch vermogen, ben je resultaatgericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan heb je hetzelfde professionele DNA als de juristen van Omnius Juristen in Tilburg. Onze werkwijze kenmerkt zich door het werken in kleine autonome teams aan de beste rechtshulp voor onze cliënten, waarbij je zelf de regie voert over je dossierkast. Om de verdere groei van ons kantoor te realiseren is er een vacature ontstaan voor een:

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Doelgericht en daadkrachtig

Als Senior jurist ben je een belangrijke schakel in een team van vier juristen. Je behandelt jouw dossiers van A tot Z. Je voert regie over je eigen dossierkast en bent hiervoor volledig zelf verantwoordelijk. Bij Omnius Juristen proberen we in onze werkwijze steeds weer te verrassen en de zaak op het scherpst te krijgen om het belang van onze cliënten te dienen. Dit vraagt durf, creativiteit en onderhandelingsvaardigheden maar ook een stevige juridische kennis en uitstekende mondelinge– en schriftelijke communicatievaardigheden. Deze kennis en vaardigheden ga je delen met minder ervaren juristen door ze te begeleiden in het behandelen van dossiers, in de breedste zin van het woord. Ook heb je als lid van het management team inspraak in organisatie-brede onderwerpen.

Wat we van je verwachten

Om goed tot je recht te komen in deze rol en je verder te kunnen ontwikkelen is een juridische opleiding op academisch niveau de basis met daarop minimaal 5 tot 10 jaar ervaring op het gebied van arbeids-, ondernemings- en/of verbintenissenrecht. Uiteraard ben je goed bekend met het civiele procesrecht en met de inhoudelijke wetgeving. Als gedreven Senior jurist leef je bij het motto: “willen is kunnen”, als het gaat om de verdediging van je cliënt. Je ziet kansen en geniet van het succes van een gewonnen zaak. In je werkwijze ben je besluitvaardig en een echte doorpakker.

Wat wij bieden

Naast het werken aan uitdagende en steeds weer wisselende dossiers, bieden wij je ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een team van professionals die de menselijke maat als uitgangspunt hebben. Omnius Juristen biedt een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als; collectieve pensioenregeling, een bonusregeling en flexibele werktijden. Wij hechten veel belang aan een goede werkplek, daarom bieden we je een inspirerende en een arbo verantwoorde werkplek met een prachtig uitzicht over Midden Brabant.

Reageer nu

Als je je herkent in het DNA van een Omnius Juristen dan zijn we erg benieuwd naar je motivatiebrief en je CV. Je kunt deze mailen naar vacatures@omniusjuristen.nl t.a.v. de heer mr. Jos Roose. Heb je nog vragen over de rol van Senior jurist dan kun je contact opnemen met Nils Brouwer via 013-4689065.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Een persoonlijkheidsanalyse en referentiecheck maken onderdeel uit van de procedure.

We zijn nieuwsgierig naar je reactie.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 24 augustus 2020

Vacaturekenmerken

Functie type

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top