Stadhouders Advocaten zoekt een

Stadhouders Advocaten Utrecht zoekt een advocaat arbeidsrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Stadhouders Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht en wil haar sectie arbeidsrecht uitbreiden met een of twee ervaren en ondernemende advocaten.
Onze nieuwe collega heeft hart voor het arbeidsrecht en is bij voorkeur lid van de VAAN. Ervaring met een aanpalend rechtsgebied, zoals privacyrecht, ondernemingsrecht of pensioenrecht is een pré.

Onze sectie arbeidsrecht bestaat uit vier gespecialiseerde advocaten die organisaties, bedrijven, ondernemingsraden en vakbonden bijstaan. Wij treden op voor werkgevers en werknemers in onder meer de sectoren zorg, cultuur en vervoer, de financiële branche en de bouwwereld. Daarnaast zijn wij actief als docent in arbeidsrechtopleidingen, als bestuurslid van de VAAN en andere specialisatieverenigingen, auteur van arbeidsrechtelijke publicaties of raadsheer-plaatsvervanger. Samen schrijven wij het boek Arbeidsrecht in de Praktijk (inmiddels 12de druk).

Interesse? Neem dan contact op met Pieter Fluit (fluit@stadhouders.nl).

Stadhouders Advocaten
Stadhouderslaan 49
3583 JD Utrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 25 mei 2022

Vacaturekenmerken

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top