PF Concept zoekt een

Startend Jurist

PF Concept exploiteert industriële decoratie-, productie- en magazijnfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en Polen. Als jurist draag jij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van bedrijfsprocessen en beleid overeenkomstig toepasselijke (internationale) wet- en regelgeving binnen meerdere rechtsgebieden – waaronder arbeidsrecht, contract- en ondernemingsrecht, IT-recht en intellectueel eigendom. Verder is de afdeling Legal & Compliance betrokken bij de advisering ten aanzien van allerhande (interne) juridische vraagstukken.

Deel deze vacature:

Startend Jurist (Minimaal 36-40 uur)

Ben jij een gedreven startend jurist met 1 tot 3 jaar ervaring? Dan maken wij graag kennis!

Wij bieden een dynamische en gevarieerde werkplek aan waarin je veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Als startend jurist fungeer je als rechterhand van de VP Legal, HR & Compliance van ons internationale bedrijf in de breedste zin van het woord.

De afdeling Legal & Compliance is verantwoordelijk voor de juridische advisering en begeleiding van alle Europese bedrijfsactiviteiten en het ontwikkelen en in stand houden van een effectief en up-to-date legal en compliance managementsysteem.

Wat ga je doen?

Onder leiding van je leidinggevende draag je verantwoordelijkheid voor de uitvoering van bedrijfsprocessen en beleid overeenkomstig (internationaal) toepasselijke wet- en regelgeving binnen een gevarieerd aantal rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, contractenrecht, IT, ondernemingsrecht en intellectueel eigendom.

Verder is de afdeling Legal & Compliance betrokken bij de advisering ten aanzien van allerhande (interne) juridische vraagstukken. Je houdt je bezig met het opstellen en uitonderhandelen van contracten, het beantwoorden van juridische vragen vanuit het bedrijf, contractbeheer en implementatie van diverse compliance onderwerpen binnen het bedrijf.

Voorts draagt de afdeling verantwoordelijkheid voor het benaderen van externe juridische hulpverleners waaronder advocaten, en voor de coördinatie en uitvoering van allerhande onderneming brede projecten binnen PFCI. De afdeling fungeert als het enige aanspreekpunt voor de externe advocaten binnen haar netwerk in binnen- en buitenland.

Binnen deze functie zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als bedrijfsjurist.

Wie ben jij?

Je hebt 1 tot 3 jaar relevante juridische werkervaring en hebt een afgeronde WO-opleiding civiel recht. Je vindt het leuk om te werken binnen verschillende rechtsgebieden in de context van een dynamisch en internationaal commercieel bedrijf.

Je bent goed in staat om juridische zaken en vragen te doorgronden en te vertalen naar concrete oplossingen en adviezen in het belang van het bedrijf. Hiervoor onderzoek je de juridische kaders en kies je de juiste koers om tot het beste resultaat te komen. Je bent assertief, sociaal en prettig in de omgang, ook wanneer lastige discussies gevoerd moeten worden.

Je houdt jezelf continu op de hoogte van relevante ontwikkelingen, volgt wetgeving, rechtspraak, rechtsleer en tendensen op en past indien nodig interne procedures aan. Daarnaast ben je:

 • Een teamplayer, zelfstandig, doortastend, nauwkeurig en enthousiast;
 • Flexibel, je staat stevig in je schoenen en past je snel aan in nieuwe werksituaties;
 • Communicatief zeer sterk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Naast een prettige werksfeer, een plek om je talenten te ontwikkelen, een platte organisatie met een open en informele cultuur waar eigen inbreng en initiatief wordt beloond, bieden wij jou:

 • een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, afhankelijk van ervaring;
 • een jaarlijkse bonus, wanneer we onze resultaten hebben behaald;
 • een laptop en de optie om volledig uitgerust hybide te werken met extra budget voor een goede werkplek thuis;
 • 25 (of meer) vakantiedagen, een premievrij pensioen, geld om je verjaardag te vieren, reiskostenvergoeding voor elke kilometer die je reist en meer;
 • uitgebreide leer- en (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed scala aan online cursussen via Goodhabitz;
 • vergoedingen om fit en gezond te blijven. Gratis fruit op kantoor en elke dag verschillende lunchopties tegen bodemprijzen;
 • een dynamische en inspirerende wereld van product media producten en geschenken die je in onze eigen shop kunt kopen met extra korting;
 • never a dull moment!

Wie zijn wij?

Ooit een notitieboekje van Moleskine ontvangen met het logo van je werkgever erop? Een T-shirt gekocht of een armband gedragen op bekende pop- of dancefestivals? Een koffiemok met een inspirerende tekst of een ander bedrukt cadeau gekregen? Grote kans dat die van PF Concept kwam. Elke dag kom je vast wel iets tegen van PF Concept waar iemand blij mee gemaakt is.

Met topmerken als: Camelbak, Case Logic, K’arst, Mepal, Moleskine, Parker, Thule, Waterman en eigen labels als Tekio en Elevate zijn wij Europees marktleider met een omzet van >€ 250M in de dynamische en inspirerende wereld van product media. Een wereld die snel verandert en waar ontwikkelingen als snelheid, innovatie, digitalisering en duurzaamheid van groot belang zijn. PF Concept loopt voorop in deze ontwikkelingen.

PF Concept, met hoofdkantoor in Nederland (Roelofarendsveen), exploiteert industriële decoratie-, productie- en magazijnfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en in Polen en biedt een uitgebreid en ongeëvenaard assortiment van meer dan 10.000 verschillende promotionele producten. Wij opereren business to business, dus onze gebruiksklare producten vinden hun weg naar de eindklant via één van onze 15.000 partners in heel Europa.

PF Concept maakt deel uit van de Polyconcept Group, de wereldmarktleider op het gebied van product media producten. Wij zijn actief op vijf continenten en verkopen onze producten aan meer dan 100 landen met een omzet van ongeveer $ 1 miljard.

Waar staan wij voor?

Binnen PF Concept hebben wij een duidelijke missie en waarden waar wij voor staan. Onze visie is: “we empower confidence and pride” en dat doen we niet alleen met een optimale merkbeleving naar onze klanten maar ook met een optimale werkbeleving naar jou!

Dit doen wij samen met ongeveer 2.000 toegewijde en enthousiaste teamleden in Europa. Wij zijn trots op wat we doen en wij streven er altijd naar om innovatieve en creatieve oplossingen voor onze klanten te vinden met duurzame en betekenisvolle producten. Daarbij staan onze (interne) klanten altijd centraal. Wij gaan altijd voor de beste prestatie en zijn nieuwsgierig naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Elke dag een beetje beter en sterker dan de dag ervoor. Wij zijn een betrouwbare partner voor onze klanten en elkaar. Daarnaast denken wij goed na bij wat we doen en willen, maar vooral ook met een nuchtere kijk op zaken. En “last but not least”: wij zijn ervan overtuigd dat optimale samenwerking en wederzijds respect de beste basis is voor succes.

Wij geloven in talent en in diversiteit binnen ons bedrijf. We bieden een open, gelijkwaardige en gezonde werkomgeving, waarin je gestimuleerd en gemotiveerd wordt om je talenten (verder) te ontwikkelen en je volledige potentieel te benutten. Je bent welkom!

Wil jij jijzelf door ontwikkelen of specialiseren als jurist?

Dan zien wij jouw enthousiaste aanmelding graag tegemoet! Stuur je sollicitatie naar hr.nl@pfconcept.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 februari 2024

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Roelofarendsveen

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven